2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه این کارو نکن 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

گرم میکنم ولی میگه از پیشم تکون نخور کار هر شب صبح تا منه صبح تا شب بیدار صبحم میخابه تا عصر

اگه همیشه اینجوریه که نمیشه همیشه بهش شربت بدی بنظرم خودت زیادبهش اهمیت نده درست میشه توکه میدونی چیزیش نیست فقط عادت کردشماپیشش باشی پس کمترجاش بشین بزارعادتش ازسرش بیوفته

امیدوارم شوخی کرده باشی

بچه من تازه که دوسالشه و از شبر گرفتمش دیگه خیلی بغل نمیخواد وگرنه موقع جارو و پخت و پز و حتی ظرف شستنم بغلم بود البته واسه ظرف شستن میزاشتمش رو کابینت...انقد بغلش کرده بودم یه مدتدفقط دارو میخوردم واسه کمر درد و گردن درد

اگه همیشه اینجوریه که نمیشه همیشه بهش شربت بدی بنظرم خودت زیادبهش اهمیت نده درست میشه توکه میدونی چی ...

اگه اهمیت ندم تا خوده صبح جیغ میزنه حتی شوهرمم پیشش باشه اروم نمیشه 

خیلی بده    

اره حتی الانم میگه بشین باهام کارتون تماشا کن من برم اونم نگاه نمیکنه همش به من نگاه میکنه ببینه عکس العملم چیه

حتی بازی با اسباب بازی هم تنهایی دوس نداره البته نمیدونه چیکار کنه خودمدباهاش بازی میکنم

اره حتی الانم میگه بشین باهام کارتون تماشا کن من برم اونم نگاه نمیکنه همش به من نگاه میکنه ببینه عکس ...

الان من همین وضعیتو دارم ولی متاسفانه شب تا صبحه... صبح تا عصر میخابه