2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته....

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه سقط داشتم ولی الان شکر خدا ماه هفتم 

اوایل از نگرانی می مردم همش لک داشتم و استرس،سعی کن آروم و بی استرس باشی ،رابطه نداشته باش (من هنووزم از. ترس ندارم)پله نرو و. تا می تونی شاد باش

عزیز دلم منم قبلا سقط داشتم تو هفته 12 خیلی اذیت شدم الان دیگه سعی میکنم اصلا استرس نداشته باشم شوهرمم کنارم خیلی کمکم میکنه اصلا این فکرا و نکن عزیزم فقط حرص نخور و استرس نداشته باش تا فندوق کوچولوت زود میاد بغلت گلم نگران نباش به خودت امید بده 

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
تونزدیکی میخوای خب بگو نوازشت کنه مثل شوهر عنتر من دست بهم دگ نمیزنه فقط دخول میخواند انگار نوازشو م ...

😖😖😖😖

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
منم یه سقط داشتم ولی الان شکر خدا ماه هفتم  اوایل از نگرانی می مردم همش لک داشتم و استرس،سعی ک ...

خداروشکر...انشالله سالم میادبغلت جگرگوشت...دعاواسه منم خوب رشدکنه وبمونه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
عزیز دلم منم قبلا سقط داشتم تو هفته 12 خیلی اذیت شدم الان دیگه سعی میکنم اصلا استرس نداشته باشم شوهر ...

انشالله ....انشالله شمام نی نیت سالم وسلامت بیادبغلت عزیزم...

چته خب

کلامحبت نمیکنه...انگارنمیخوادوابسته بچه شه

انشالله ....انشالله شمام نی نیت سالم وسلامت بیادبغلت عزیزم...

انشالله عزیزم برات یه حمد میخونم که بارداریت به سلامتی تموم شه و نی نی سالم و خوشگل و تپلو بغلت باشه

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
انشالله عزیزم برات یه حمد میخونم که بارداریت به سلامتی تموم شه و نی نی سالم و خوشگل و تپلو بغلت باشه

فدات گلم....برات صلوات فرستادم

کلامحبت نمیکنه...انگارنمیخوادوابسته بچه شه

عزیزم شوهر منم اینجوریه میگه من که بهش دل نبستم تا مطمعن نشم میگه تا بغلش نگیرم خیالم راحت نمیشه حق دارن گلم چشم ترس شدن شوهر من که خیلی سر سقط قبلیم اذیت شد برا همین زیاد سر به سرش نمیزارم برا خودم دارم کیف میکنم هر روز قربون صدقش میرم