2777
2789
عنوان

دعا

151 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من قرار فردا انتقال جنین داشته میشه با نفسای گرمتون برای دعا کنید یه صلوات مهمونم کنین ایشتالا به حق تموم نفسای پاکتون همه ی منتظرا حاجت روا بشن هرکی فرستاد بگه منم بفرستم براتون🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☺👍

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
ان شاالله که خدا دلتو شاد کنه ۱۴ تا میفرستم

ممنونم گلم 🌹

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من

ممنون🌹🌹🌹

☺👍

🌹🌹🌹🌹

آیت الکرسی برات میخونم عزیزم ان شاءالله خدا به دلت نظر کنه

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

منم برات فرستادم یدونه هم آیه الکرسی میخونم تا عید مامان بشی خودتو بچه هاتم سالم باشن انشالله.مشکل مالی داریم توروخدا دعا کن فردا قرعه کشی ب اسم ما در بیاد 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
حمد خوندم عزیزم🌸🌸🌸🌸

ممنونم عزیزم❤

من فرستادم برای منم دعا کنید خیلی احتیاج دارم😢

حتما عزیزم ممنونم 

آیت الکرسی برات میخونم عزیزم ان شاءالله خدا به دلت نظر کنه

ممنونم گلم ❤❤

من فرستادم برای منم دعا کنید خیلی احتیاج دارم😢

حاجتتون روا

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف