2777
2789
عنوان

مادرشوهره کثافتمو سرجاش نشوندم😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 9501 بازدید | 147 پست
منو بکشن بدون شوهرم نمیرم تنهایی میترسم ازشون😓😓😓😖

لعنتییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو بکشن بدون شوهرم نمیرم تنهایی میترسم ازشون😓😓😓😖

اخ مثل منی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

گفتم مگه بچه مریض نبود این چند وقته گفت اره داستانو تعریف کردم گفتم پس چرا مادرت اینطوری میکنه اونم نه گذاشت نه ورداشت داد زد که آره حقته نباید با مامان من در بیوفتی خلاصه کلی جنگ و دعوا کردیم آخرم رفت گمشد بیرون گفت من خونه دوستم میخوابم تا تکلیف تورو مشخص کنم بچمم دست مامانم میمونه...منم حرصم گرفت زنگ زدم پدرشوهرم اونم گفت الان دهنشو پر خون میکنم زنیکه نفهمو نیم ساعت بعدش بچمم آورد گفت اینقد زدمشو فحشش دادم تو ببخش اون ابله آشتی کنین ....حاضر نبودم این بلا سرش بیاد اما حقش بود حسابی زندگیمو ریخت بهم از همه مهم تر من جونم به بچم وصله اونو گرفته بود

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
لعنتییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😒والا همش دوسدارن اذیتم کنن یه چی بگن منظور دار😖😖😖وای نههه نههه وای نههه نمیرم نههه

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
منم دوس دارم نرم مادرشوهرم هی زنگ میزنه بیا خونه مامان بزرگ یعنی برم خونه ننه ی مادرشوهرم اه خیلی &n ...

مادرشوهر منم زورش میاد بیشتر خونه بابام می رم.خب معلومه من دلم واسه اونا تنگ میشه نه تو مادرشوهر جان