یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صدای همسرمو پدر شوهرم خیلی شبیه هدیگه اس.همسرم اکثرا از تلفن خونه به من زنگ میزد. یه بار که گوشیم زنگ خورد شماذه ی خونه شون افتاد منم جواب دادم و طبق معمول قربون صدقه رفتم و کلی چرت و پرت گفتم و لعنتی یه نفس هم میگفتم و ول کن نبودم تا اینکه پدر شوهر گرام گفتن که دخترم خوبی؟
من
نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
یبار نامزد بودیم شوهرم قرار بود سر میدون منو ببینه که از اونجا با هم بریم بیرون خواهرم با ماشینش منو رسوند سر میدون شوهرم از ماشین پیاده شد اومد در سمت منو باز کرد با منو خواهرم دست داد به من گفت پیاده شو بریم من هر کاری کردم دیدم نمیتونم برم پایین یهو شوهرم دم گوشم گفت عزیزم نمیخوای کمربند ایمنی تو باز کنی 😂😂😂😂 از خجالت نمیدونستم چجوری پیاده بشم
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
یه خاطره دیگه ام مربوط به موقعیه که با هم دوست بودیم و طبق معمول خواهرم منو رسوند پیش شوهرم سوار ماشین شدیم رفتیم پارک منم کفش پاشنه بلند پوشیده بودم یهو موتورای گشت ریختن تو پارک دختر پسرارو جمع کنن یهو شوهرم بلند شد پا به فرار گذاشت منم دنبالش رو چمنای تازه آب داده میدوییدم پاشنه هام میرفت تو گل میخواستم بخورم زمین از اونور یهو باد وزید شال منو برد انداخت وسط خیابون خوردم زمین کلیپسم شکست زانوم پاره شد گشت اومد گفت اروم باش با تو کاری نداریم کشتی خودتو
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........