2777
2789
عنوان

سوال درمورد كنكور (لطفا كمكم كنيد)

178 بازدید | 24 پست

سلام به همه

لطفا بگيد واسه كنكور انساني چه درس هايي رو خونديد كه تو دانشگاه قبول شديد چقدر در روز مطالعه كرديد از كي شروع به خوندن كرديد و منابعتون چي بود 

مرسي كه جواب ميديي

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در مورد کنکور انسانی چیزی نمی دونم ولی عمومی ها ادبیات گاج موضوعی و عربی گاج‌کامل و دینی نشر الگو برای این یه تا موج ازمونم برا جمع بندی زبانم مبتکران ۳۰ سال کنکور عمومی هم وقت کردی بزن

عزیزم در مورد کنکور انسانی چیزی نمی دونم ولی عمومی ها ادبیات گاج موضوعی و عربی گاج‌کامل و دینی نشر ا ...

مرسي 😍😘

اگه مدرسه میری روزی ۵ ساعت اگه غیر حضوری حداقل ۱۰ ساعت

از الان شروع کنی خوبه

من رشتم انسانی نبود ولی میدونم چون ظرفیت کمه میتونی موفق بشی از الان بخونی

من اگر کافر و بی دین و خرابم؛ به تو چه؟من اگر مست می و شرب و شرابم ؛ به توچه؟
اگه مدرسه میری روزی ۵ ساعت اگه غیر حضوری حداقل ۱۰ ساعت از الان شروع کنی خوبه من رشتم انسانی نبود و ...

مدرسه ميرم خيلي ممنون 

منظورتو نفهميدم😅

من میخوام با سابقه تحصیلی ثبت نام کنم برای بعضی رشته های بدون کنکور که تو دفترچه نوشته با سابقه تحصیلی و کنکور نمیدم . مثل کنکوری ها الان ثبت نام کنم؟ مثل اونها تو مرداد انتخاب رشته؟ فقط کنکور رو نمیدم تنها فرقمون همینه؟ از دوستاتون کسی با سابقه تحصیلی ثبت نام کرده؟ چجوری بوده؟