2777
2789
شاید دروغ نگه ولی امتحانش کنی پا میده

چ جوری امتحانش کنم اصلا تلفن ناشناس جواب نمیده 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

قطعا دلخوری و ناراحتی توی همه زندگیها هست، لحظه هایی که هردوطرف حتی از ازدواج کردنشون پشیمون بشن و از هم متنفر، باید کلیت زندگیتو و رفتارهای شوهرتو در روزهای عادی و بدون دعوا ، و یا حتی نه روزهای خیلی رمانتیکتون، بسنجی، ببین روزای عادی حس میکنی حسش بهت چیه، اونوقت ببین دوستت داره یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم

شوهرم هیچوقت به زبون نمیاره هیچوقت نمیگه دوستت دارم عقده شده برام دیگه وقتی هم اعتراض میکنم میگه من دوست داشتنمو با خریدن مایحتاجات زندگی بروز میدم

حالم ازش بهم میخوره مغروووور

منو غم ها باهم رفیقیم دیگه
قطعا دلخوری و ناراحتی توی همه زندگیها هست، لحظه هایی که هردوطرف حتی از ازدواج کردنشون پشیمون بشن و ا ...

هیچوقت بهم محبت نمیکنه معتقده اینکه خرجمو میده نشون دهنده دوست داشتنه ولی من قانع نمیشم خب لال میشه اگه به زبون بیاره؟

من دوس دارم شوهرم امتحان کنم ولی نمیدونم چ جوری ..همش میگ تو عشق اول اخرمی ولی فک میکنم دروغ میگ .با ...

نه اینکارو نکن 

بزار توهمین خیال دوست داشتنش بمونی والا نابود میشی 

من مطمئنم دوستم داره ولی عاشقم نیس ....ادمم که ماشالله هزارنفرم میتونه دوست داشته باشه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
 چ جوری امتحانش کنم اصلا تلفن ناشناس جواب نمیده 

من امتحان کردم اصلا جواب نداد.اومد بهم گفت یکی ناشناس پی ام داده شماره رو بهم نشون داد گفت میشناسی گفتم نه بعد اون شماره رو انداختم تو توالت😂😂😂😂😂

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.