2777
2789

من رفتم دكتر گفتم خانم دكتر يك هفته قبل پريودم لكه بيني دارم معاينه ام كرد گفت يه پليپ كوچيك داري و عفونت 

دارو براي عفونتم داد گفت خوب شدي بيا تو مطب برات برش دارم 

من بعد اتمام داروهام رفتم معاينه بشم كه عفونتم رفته يا نه ؟

حرفي از پليپم نزدم 

بعد معاينه پرسيدم خانم دكتر اوكي بودم ؟ عفونتم خوب شده ؟ گفت آره گفتم مشكل ديگه اي ندارم ؟ پليپي ؟ چيزي ؟

گفت نه اصلا   

الكي سري پيش بهم ميگفت پليپ داري 

من 5-6 ماه ورزش ميكنم 

مطمينم هورمونام بخاطر ورزش بهم ريخته كه لكه بيني داشتم ولي دكتره براي يه عمل سرپايي تو مطبش گفت پليپه 

تا سونو ندادي اطمينان نكن به حرفش 

باع...
من رفتم دكتر گفتم خانم دكتر يك هفته قبل پريودم لكه بيني دارم معاينه ام كرد گفت يه پليپ كوچيك داري و ...

سونو دادم گفت خیلی بزرگه باید هیتروسکوپی کنی دکتر سونو گفت جوابو بردم واسه دکتر خودم اون گفت بعد پریودی بیا خودم سونو کنم ببینم داری یا نه خیلی ناراحتم چهار ماهه اقدامم هیچ خبری نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچی ندارم ۶ ماه پیش چون قرص پیشگیری مو قطع کردم  دو دوره پریودی لکه داشتم بعد اون دیگه نداش ...

سلام.عزیز با تبریک جهت بارداری و انشالله به زودی زایمان خوب و راحت شما ...

پولیپ شما چی شد و برای درمانش چه کردید؟

سلام.عزیز با تبریک جهت بارداری و انشالله به زودی زایمان خوب و راحت شما ... پولیپ شما چی شد و برای د ...

سلام عزیزم تا خواستم برای درمانش کاری کنم شکر خدا حامله شدم الانم چیزی به زایمانم نمونده دکتر بهم گفته پولیپت با زایمان میاد بیرون و لازم به عمل نمیشه حالا امید به خدا ان شاء الله که اینجوری باشه

سلام عزیزم تا خواستم برای درمانش کاری کنم شکر خدا حامله شدم الانم چیزی به زایمانم نمونده دکتر بهم گف ...

عزیزم خدا رو شکرررر منم فیبروم دارم برام دعا کن😭 خوشحال شدم مامان شدی خدا حفظش کنه

میرم وقتی نی نی اومد تو دلم برمیگردم...به امید اونروز❤
سلام عزیزم تا خواستم برای درمانش کاری کنم شکر خدا حامله شدم الانم چیزی به زایمانم نمونده دکتر بهم گف ...

سلام‌ منم شرایط شما رو داشتم بعد زایمان برای چک کردن نرفتید؟