الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره تو گهواره فقط میخوابه خودم از ترس دل درد چیزی نمیخورم بعد غذامم عرق نعنا رو با نبات شیرین میکنم ...
عرق نعنا نخور شيرت كم ميشه زيره بخور سالاد و ميوه زياد نخور سعي كن بيشتر كباب و برنج كم و نون بخوري شيرم بدون لاكتوز بخور واييييي من سر اين داستان پدرم دراومد اما خداروشكر سر ٤ ماه تموم شد اصلا انگار نه انگار انشالا مشكلتون حل شه زود عزيزم خيلي سخته
زنها تا وقتي عاشق نشده اند بهترين روانكاوها هستند ولي بعد از اون تبديل ميشن به بهترين بيماران رواني❤️❤️❤️❤️❤️❤️
دختر منم اینجوری بود چند تا دکتر بردم تاثیر نداشت . برو داروخونه شربت( کامی وی ) بگیر .شربت نعنا و ایناس حرف نداره . گریپ مکسچر الکل داره دکتر گفت تشنج میاره تو خواب اطلاع رسانی نشده راجع بهش . کامی وی بگیر تا راحت شه قیمتشم ۱۰ تومنه