haaaasssssstiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 565 عنوان خیلی نگرانم 217 بازدید | 24 پست پسرم جمعه با وزن 2700 به دنیا اومده. بند ناف سه دور دور گردنش پیچیده بوده و دفع مکونیوم هم داشته. توی نت چیزای بدی در موردش نوشته، حتی میتونه سبب فلج مغزی بشه. چی کار کنم. کسی تجربه ای داشته؟ 1397/11/24 | 04:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maede_skandari عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 221 من تجربه ای ندارم بچه ندارم ولی تروخدا گوگلو نخون ادم ازاسترس میمیییییرهههه دکتربرو واقعاگوگل نرو مخصوصا شب ادم سکته میکنه ازاسترس
haaaasssssstiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 565 من تجربه ای ندارم بچه ندارم ولی تروخدا گوگلو نخون ادم ازاسترس میمیییییرهههه دکتربرو و ... دکتر رفتم. گفته استرس نداشته باش. باید صبر کنی ببینیم چی میشه
doniamava عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 3198 من تجربه ای ندارم بچه ندارم ولی تروخدا گوگلو نخون ادم ازاسترس میمیییییرهههه دکتربرو و ... اما من همه کارامو با گوگل راه میندازم
یااباصالح عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 3041 نگران نباش خیلیا بچشون بخاطر پیچیده شدن بندناف زود بدنیا میاد اصا خیلی شایعه سالمه سالمن صدقه بده تند تند به نیت سلامتیش کم بده تند تند بده رفع میشهسویقم بهش بده نصف قاشق چایخوری قاتی شیرت کن سرچ کن تو نت دستت میاد واسه مغز عالیه ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
haaaasssssstiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 565 بله بچه منم همین طور شده بود يعني به خاطر بند ناف دچار فلج مغزی شد؟
haaaasssssstiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 565 نگران نباش خیلیا بچشون بخاطر پیچیده شدن بندناف زود بدنیا میاد اصا خیلی شایعه سالمه سالمن صدقه بده تن ... میترسم دیر سز شده باشم. دارم میمیرم از نگرانی. کاش می مردم
maede_skandari عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 221 اما من همه کارامو با گوگل راه میندازم من وارد گوگل میشم صدتادرددیگم پیدامیکنم براخودم غصشو میخورم😂 ازسرشب میرفتم گوگل سریه مشکلی انگار روضه میخوندم توش های های زارمیزدم. من اصن جنبشو ندارم
آهوغمگین عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1518 يعني به خاطر بند ناف دچار فلج مغزی شد؟ نه عزیزم بچه من مدفوع خورده بود. الان بچتون در چه حدهدنیا اومد گریه کرد؟الان نفس خودشه یا با دستگاه نفس میکشه؟وضعیتش چه جوریه
haaaasssssstiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 565 بله بچه منم همین طور شده بود خواهش میکنم بگو منظورت چی بود؟
maede_skandari عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 221 دکتر رفتم. گفته استرس نداشته باش. باید صبر کنی ببینیم چی میشه فدات شم دکتر بهترمیدونه دیگه اروم باش ایشالا سالم سالم بزرگ میشه به این روزات میخندی
یااباصالح عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 3041 هستی حتما صدقه بده هر روز به نیت سلامتیش عجیب ادمو نگه میداره از بلا. ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
doniamava عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 3198 من وارد گوگل میشم صدتادرددیگم پیدامیکنم براخودم غصشو میخورم😂 ازسرشب میرفتم گوگل سریه مشکلی انگار رو ... نه دقیق سرچ کن با دقت خیلی خوبه
haaaasssssstiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 565 نه عزیزم بچه من مدفوع خورده بود. الان بچتون در چه حده دنیا اومد گریه کرد؟ الان نفس خودشه یا ... نه مدفوع نخورده بود. شستشوی معده داده بودن و چیزی توی معده اش نبود. الان بچه ات چند وقتشه؟ بچه شمام بند ناف دور گردنش پیچیده بود؟