2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 24 پست
نه عزیزم بچه من مدفوع خورده بود.  الان بچتون در چه حده دنیا اومد گریه کرد؟ الان نفس خودشه یا ...

آره گریه کرد. توی فیلمی که دیدم که انگار داره گریه میکنه. من میترسم به خاطر بند ناف دچار آسیب مغزی شده باشه خدای نکرده. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم دیر سز شده باشم. دارم میمیرم از نگرانی. کاش می مردم 

خدا نکنه دختر این بدترین اتفاقیه که ممکنه سر بچت بیاد نگو اینطوری همون خدایی که تا حالا حفظش کرده منبعدم میکنه الن اینهمه استرس داری بچت میفهمه بهش شیر میدی خودتو اروم کن

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم

هستی واسه چی بند ناف میپیچه دور گردن بچه من ماه هشتمم .از کجا فهمیدی حال ادم بد میشه مثلا به هم بخوره یا دل درد بگیر؟؟

آره گریه کرد. توی فیلمی که دیدم که انگار داره گریه میکنه. من میترسم به خاطر بند ناف دچار آسیب مغزی ش ...

ینی الان بچت پیشت نیست؟؟تا کی باید بمونه اونجا

من تجربه ای ندارم بچه ندارم ولی تروخدا گوگلو نخون   ادم ازاسترس میمیییییرهههه  دکتربرو و ...

دکترها که از گوگل بدترن اگر یه چیزی احتمال وقوعش ۱درصد باشه دقیقا همونو به طرف میگن که گفته باشن😐و بیمار با تلقین و ترسش اون بیماری رو به سمت خودش میکشونه...اصلا دکترها قصی القلب شدن براشون مهم نیست سر بیمارش چی میاد...همسایه ما یواشکی دخترش سونو اش رو برد نشون دکتر داد دکترم راحت گفت تو کبدت توده داری اونم چند وقت پیش فوت کرد😔در حالی که خیلیا توده دارن و خوبن خودشم خوب بود ولی از زمانی که فهمید خودشو باخت و افتاد و خوابید و بعدم تموم!

استارتر عزیز نگران نباش نگرانی سمه که وارد بدن خودت و بچت میکنی!به خدا توکل کن و بچه ات رو بسپار به خودش و بگو خودت بهم بخشیدیش خودتم محافظتش کن