بچه ها ما تو یه مجتمع ۲۰ واحدی زندگی می کنیم .کلا توی کوچه ی ما پر گربه ست ، ولی از پارسال یه گربه اومد توی پارکینگ مون و همین جا موند. من گربه ها رو دوس دارم گاهی براش یه چیزی می بردم بخوره.این گربهه با من و بچه هام اخت شد گربه ی خونگرمی هم هست و به غیر ما با آدما دیگه آپارتمان هم دوسته.دو سه ماه پیش یه اطلاعیه زدن که به گربه ها تو محوطه غذا ندی ما هم ازون به بعد می بردیم تو کوچه براش غذا می ریختیم
مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژهی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچهی ساده باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا این گربه یه هفته س زاییده ، تو انباری خالی ساختمون.تو این یه هفته غذاش رو می ریم پایین دم در انباری دفعه هم دستمال و دستکش یه بار مصرف میبرم و تمیز می کنم
من از گربه بدم میاد در هال خونه مامانم همیشه باز گربه کثیف بیشعور میاد روی مبل لم میده بخدا مریض میشن آخر 😷😷
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
امشب مدیر ساختمون زنگ زده شوهرم که چرا به گربه غذا میدی، همسایه ها اعتراض کردن 😐
راست میگه غذاهارو دور از ساختمون بریزین😐
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂