2777
2789

خودتونو معرفی کنید 

سلام به همگی من امروز سونو بودم و چهار هفتمه شما چی؟

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار هفته سونو چیزی نشون داد؟

اخه من فکر میکردم شیش هفتمه خیلی استرس دارم
امروز رفتم سونو و اونجوری که خودم حساب میکردم شیش هفته بودم ولی سونو گفت چهار هفته ای و ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه ممکن هم هست جنین رشد نکرده باشه😭

اخه من فکر میکردم شیش هفتمه خیلی استرس دارم

امروز رفتم سونو و اونجوری که خودم حساب میکردم شیش هفته بودم ولی سونو گفت چهار هفته ای و ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه ممکن هم هست جنین رشد نکرده باشه

اخه من فکر میکردم شیش هفتمه خیلی استرس دارم امروز رفتم سونو و اونجوری که خودم حساب میکردم شیش ه ...

استرس نگیر منم فک کردم هشت هفتم تمومه رفتم سونو گف هف هفته ای سونو دقیق تر از تاریخه پریوده سه الی چهار هفته دیگ بری سونو هم جنینو نشون میده هم قلبشو

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
اخه من فکر میکردم شیش هفتمه خیلی استرس دارم امروز رفتم سونو و اونجوری که خودم حساب میکردم شیش ه ...

امیدت به خدا .منم لقاحم سر پسرم دیر بود .دو هفته دیگه سونو رو تکرار کن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
استرس نگیر منم فک کردم هشت هفتم تمومه رفتم سونو گف هف هفته ای سونو دقیق تر از تاریخه پریوده سه الی چ ...

دکتر خودمم گفت طبیعی همه چی ولی دکتره سونو گرافی نگرانم کرد گفت شاید جنین رشد نکرده