2777
2789
عنوان

گردنبند جاریم😔😔😔😔😔😔😔

1806 بازدید | 33 پست

امروز از خواهر شوهرم شنیدم که جاریم ۱۳ میلیون شوهرش وام گرفته براش گردنبند خریده.فکر کنید وام گرفته خریده حقوق برادرشوهرم بد نیست 😥ولی خیلی به زن و بچش میرسه😐.من حسود نیستم به خاطر خریدن طلا ناراحت نیستم اصلا ولی خوب احساس میکنم چقدر زنشو دوست داره😢

اونوقت شوهر من با این که ۵ برابر داداشش درامد داره تو این ۷ سال زندگی کلا یه ۴ میلیون برام طلا خرید که اونم تو طلا فروشی جلو طلا فروش بهم گفت دیگه از طلا خبزی نیست😢😢😢

میشه واسه سلامتی مامانم یه حمد بخونین😢خسته شد از بس درد میکشه😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اونسری تو دعوا بهش گفتم برو بیرون حوصلتو ندارم گفت خونه منه خونه تو که نیست  تو برو بیرون😔

یا خواهرش به من زنگ زد گفت من باهاتون بیام گفت ماشین منه تو چیکاره ای که از تو میپرسن😢😢

دلم ازش گرفته

میشه واسه سلامتی مامانم یه حمد بخونین😢خسته شد از بس درد میکشه😢

والا متهم حسودیمون شد 😑😑

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

شوهرمن نمیخره هرچیم داشتم فروخته الانم دوتومن وام میخام بگیرم میگه بده بمن ...

اونوقت زنداداش من حودش بایه طلافروشی حساب داره خودش میره خرید   بعدم میاد چکشو از داداشم میگیره میبره میده