2777
2789
امروزکشت منو حالادرحال ماست خوردنم بهترنشدم رومیارم به دارو

منم همینطوریم

شیر خوبه. دکتر بهم رانیتیدین داده

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دكتربه من داده من خيلي داغون معده م..رانيتيدينم ميخورم نخورم بايد بميرم فقط  

رانیتیدین کیا میخورین

هرروز؟

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
چندروزه درددارم سوزمعده کشتتم مقاومت میکنم به داروحالادارمم ماست میخورم

چرا مقاومت رانيتيدن ضرري نداره استفاده كن ميدوني با معده ت چيكا ميكني من از دكتر پرسيدم همشم استفاده ميكنم

من روزي دوتا ميخورم خيلي وضعم خراب شه شربت معده ميخورم 

قبل غذا یا بعد غذا 

من شبا از شدت سوزش بالا میارم هیچی هم نمیخورم 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
تویه قرص کاما رانیتیدین می خوری

من روزي دوتا كامل ميخورم نخورم اسيد ميكشه منو ..اينم بگم قبل بارداري هم ميخورذم برا همون نميتونم الان نخورم معده م خيلي ضعيفه ...اسيد خفه م ميكنه..رانيتيدين تو گروه بي قرار داره كه خطري نداره برا ي جنين..بچه مو به فاطمه زهرا سپردم ايشالا نگهدارشه..

قبل غذا یا بعد غذا  من شبا از شدت سوزش بالا میارم هیچی هم نمیخورم

من يكي صب بعداز غذاميخورم يكي هم شب بعد ازغذا..عزيزم منم مثه شما بودم اوايلش نميخورم از سوزش معده مرده بودم بعد كه شروع كردم به خوردن اروم شد معده م..معده م سوراخ شده بود

من يكي صب بعداز غذاميخورم يكي هم شب بعد ازغذا..عزيزم منم مثه شما بودم اوايلش نميخورم از سوزش معده مر ...

مرسی عزیزم میرم فردا میخرم 

داغونم داغووون از دست این معده

مرسی عزیزم میرم فردا میخرم  داغونم داغووون از دست این معده

من دركت ميكنم چون واقعا خيلي بده..ازشدت ضعف واسيدبالا نصفه شب پاميشدم گريه ميكردم اتفاقا همون شب رانيتيدينم خورده بودم ولي اثر نميكرد رفتم درمانگاه شبانه روزي بهم امپولشو زد گفت مرتب بخور يه بارم يادت نره كه باز همين طوري اثر نميكنه ..از اونم پرسيدم گفت ضرري نداره بعدم چاره اي نيس معده ت داغون ميشه ..

من دركت ميكنم چون واقعا خيلي بده..ازشدت ضعف واسيدبالا نصفه شب پاميشدم گريه ميكردم اتفاقا همون شب ران ...

مرسی گلم ایشالله این روزا زودی بگذره

ايشالا واقعا مادرشدن سخته..خداهم خيلي بزرگه خودش بخشيده بهمون بهترينارم در نظر ميگيره ختما..

بچه  اولته عزیزم؟؟