2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد پنج ساعت هاله داشته باشه نامعتبره درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم بعد یکی دو ساعت هاله انداخت ولی مثبت بود😉😉😉😉

جاااااانم ای جان

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
اره بخدا خیلی با این پیام دلگرم شدم خدا خیرش بده حتی اگه حامله نباشم  میشه بگی توی بی بی چک ...

آره میبینم مبارکه به به

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
نه آخه ۴ روز دارم به موعدم یه نواری هم زدم اونم میشه ببینی؟

عزیزم من ی روز بعد موعدم تست کردم منفی بود دوباره سه روز بعد تست کردم اولش منفی بود بعد ۴۵دیقه ک رفتم دیدم دوتا خط شده بود 

میشه سه تا صلوات برا خوشبختیمون بفرستی؟حاجت رواشی ان شاءالله❤
عزيزم به نظرمن شما بارداري چون منم مثه شما شدم هر روز تست كردم روز موعود كه شد خط پررنگ ترشد..ايشالا ...

آحه من حول  حوش ساعت شش زدم الان نگاش کردم هاله س پنج ساعت گذشته کاش میتونسم عکس بزارم میگم شاید رنگ پس داده آب رفته توش

عزیزم من ی روز بعد موعدم تست کردم منفی بود دوباره سه روز بعد تست کردم اولش منفی بود بعد ۴۵دیقه ک رفت ...

اما من نمیدونم چرا هرکار میکنم باور نمیکنم یه حسی بهم میگه همه چیز دروغه باور نکن

خدایا هع😏