2777
2789
ایشالا من از خدامه زودتر باردار شم دیگه رد دادم خیلی ناراحتم البته همش به خودم دلداری میدم سعی میکنم ...

جالبه کم کاری ترویید آدم رو مضطرب و افسرده میکنه اضطراب و افسردگی هاشیموتو رو تشدید میکنه اونم کم کاری ترویید رو همه به هم ربط داره من چند روزه مدیتیشن میکنم تا رو حیم خوب باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی ، راحت باردار شدید یا دیر ، چون شندید هاشیموتو رو باروری تاثیر میذاره

من بعد نوزده ماه 

باردار شدم که مشکل اصلیم سپتوم بود بعد عمل سپتومم اردیبهشت بود تیر باردار شدم

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
هاشیموتو چیه  من کم کاری دارم قبل بارداری هم داشتم

هاشیموتو یه بیماری خود ایمنی هست که به غده تیرویید حمله میکنه و کم کارش میکنه اگه any tpo خونت بالا و تیرویید کم کاره هاشیموتو داری

من مجردم .کم کاری تیروئید دارم یعنی بچه دار نمیشم.تو اینده.

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
هاشیموتو یه بیماری خود ایمنی هست که به غده تیرویید حمله میکنه و کم کارش میکنه اگه any tpo خونت بالا ...

من آنتی تی پی اوم ۱۳۰۰ بود ینی هاشیموتو دارم دکترای نامرد اصلا حرفی از هاشیموتو نزدن فقط گفتن کم کاری تیرویید داری تا اخر عمر قرص لووتیروکسین بخور

میشه بگی کم کاری تیرویید با هاشیموتو چه فرق داره ؟

تو آزمایش خون آیتم any tpo باید خداکثر ۴۰باشه اگه بیشتر باشه یعنی بدنتون پاتن ضد تیرویید تولید میکنه لیماری خود ایمنی هست 

من آنتی تی پی اوم ۱۳۰۰ بود ینی هاشیموتو دارم دکترای نامرد اصلا حرفی از هاشیموتو نزدن فقط گفتن کم کار ...

فرقی نمیکنه چون هاشیموتو درمان خاصی نداره درمانش همین قرصی عست که کم کاری تیرویید رو جبران میکنه

هاشیموتو یه بیماری خود ایمنی هست که به غده تیرویید حمله میکنه و کم کارش میکنه اگه any tpo خونت بالا ...

منم تازه این بیماری و گرفتم گلم ولی tsh  نرمالی دارم. Tpo ۹۲ بود دکتر برام سونو نوشته