الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کم کاری تیرویید دارم از قبل حاملگی هیچی هرروز قرص مرف میکنم هر دو ماه یه بار میرم واس کنترل قرصام الان روزی نصف قرص هفته ای دو روز باید کاملشو بخورم
رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم
رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم
ان شا الله میشی عزیزم مثل اینکه بیماری شایعی هست میگن نود درصد کم کاری ترویید مربوط به هاشیموتو هست& ...
ایشالا من از خدامه زودتر باردار شم دیگه رد دادم خیلی ناراحتم البته همش به خودم دلداری میدم سعی میکنم روحیه ام بالا نگهدارم ولی کمکاری تیرویید یکم ادم رو افسرده میکنه ورزش میکنم خیلی بهتر میشم سعی کن ورزش کنی غذاهای دریایی بیشتر مصرف کنی یدوفولیک هم بخور
قبل اقدام فهمیدم تیروئیدم کمکاره.دکتر گفت اگر با این شرایط باردار میشدی حتما سقط میشد.دارو خوردم و بعد کنترل شدنش اقدام کردم و همون اقدام اول باردار شدم.تو بارداری هم تحت نظر بودم و داروی تیروئیدمو میخوردم.