2777
2789
عنوان

خوش سليقه ها و خوش تيپ ها بنظرتون تو حنابندون جارى چى بپوشم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 30 پست
اره عزیزم خیلی خوبه اگه اون دامن قرمز رنگت پایینش تنگ هست یه کت مشکی یاسرمه ای براش بدوز باهاش بپوشی ...

اره پايينش تنگه خدا روشكر😁

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من همش تو فكر بودم تك باشم كلى مدل لباس ديدم يهو زد تو ذوقم گفت بيخود برنامه نريز من پول ندارم& ...

کسی رو نداری ازش قرض کنی من سه تا خواهر دارم معمولا تو مراسم قوم شوهر لباسای هم دیگر رو قرض میکنیم تو سایت دیوارم کلی لباس برو کرایه کن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
عكسشو دارى بذارى؟

پیدا نکردم😁

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
ناموسن حنابندون چیه یه نامزدی یه عروسی کافیه دیگه پاتختی و حنا بندون و ماست بندون چه صیغه ایه دیگه ...

والا😂

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
کسی رو نداری ازش قرض کنی من سه تا خواهر دارم معمولا تو مراسم قوم شوهر لباسای هم دیگر رو قرض میکنیم ت ...

راست ميگى ها

حالا برم بپرسم ببينم كى لباس داره

خب پس مبارکه همون بپوش با یه کت خوشگل 😊

الان عكسشو ميذارم ببين خوبه

😀 خیلی خوبه مناسب کت هستش با سورمه ای یا قرمز قشنگ میشه بده یه خیاط،خوب برات بدوزه دامنم ببر ببینه

مررررررسى عزيزم😘