2777
2789

يه دامن كوتا قرمز دارم ولى اصن نميدونم با چى بپوشم اصن نميدونم مناسب حنابندون هس يا نه

نظر شما چيه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اون چی میپوشه شبیه همون بپوش خخ خبدجنسم خودتی 

خب اون عروسه ها  

من مث اون بپوشم اخه؟؟؟؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

ناموسن حنابندون چیه

یه نامزدی یه عروسی کافیه دیگه

پاتختی و حنا بندون و ماست بندون چه صیغه ایه دیگه

یه شوهر میکنن ۱۰۰ تا مراسم میگیرن تو این گرونی ادمو به خرج میندازن

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
دامن قرمز با تاپ مجلسی مشکی قشنگ میشه

حس ميكنم مناسب مجلس حنابندون نيس 

خب اون عروسه ها     من مث اون بپوشم اخه؟؟؟؟

سفید که نمیپوشه به هر حال یه چیز بپوش تو خوشگل تر دیده بشی من عروسی جارسم از عروس خوشگل تر بودم با اینکه لباسمم زرشکی بود ولی بهترین ارایشگاه میرم معمولا عروسیای نزدیک قوم شوهر چون خیلی مهمه که ما از جاریامون خوشگل تر باشیم چون همه اون شب مقایسه میکنن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

من کت و شلوار پوشیدیم 

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
نه بنڟرم بیخیال دامن شو چون تاپ و دامن مد نیست یه پیراهن کوتاه یا بلند بپوش یا کت و دامن و کت وشلوار ...

ممنون

كت و دامن كوتا خوبه بنظرتون واسه ١٩-٢٠ ساله؟

عكسشو دارى بذارى؟

ن عزیزم بزار ببینم تو نت شبیهش هست بزارم

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
ممنون كت و دامن كوتا خوبه بنظرتون واسه ١٩-٢٠ ساله؟

اره عزیزم خیلی خوبه اگه اون دامن قرمز رنگت پایینش تنگ هست یه کت مشکی یاسرمه ای براش بدوز باهاش بپوشی شیک میشه😍

روح عزیزانم رو شاد کنید با یک صلوات  
سفید که نمیپوشه به هر حال یه چیز بپوش تو خوشگل تر دیده بشی من عروسی جارسم از عروس خوشگل تر بودم با ا ...

والا من همش تو فكر بودم تك باشم كلى مدل لباس ديدم يهو زد تو ذوقم گفت بيخود برنامه نريز من پول ندارم 

منم مجبورى يه لباس مجلسى داشتم از قبل گفتم واسه عروسى بپوشم واسه حنابندون ديگه واقعا نميدونم چى بپوشم