2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شدیدا گریه میکنم اصلا هم دست خودم نیست

اسنترا میتونه حالمو خوب بکنه؟

خالمم اینطوری بود بعد ازیمدت میگفت هرچقدرم زور بزنم اشگم نمیاد

ولی اون قرصایه دیگهم میخورد 

اسنترا میتونه جلویه گریه رو بگیره؟؟؟

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
من یک ماه سرترالین خوردم اصلا اثر نکرد. امردز دکتر قلب بودم گفت آسنترا خیلی بهتره اونو گرفتم

من سندروم قاعدگي داشتم به شدت رفتم دكتر يك هقته قبل پريود شروع ميكردم به خوردم واقعا قرص خوبي بود..گفت اين قرص ضداضطراب واسترس واقعا خوب بود براي من

من شدیدا گریه میکنم اصلا هم دست خودم نیست اسنترا میتونه حالمو خوب بکنه؟ خالمم اینطوری بود بعد ازیم ...

اره عزيزم قرص خوبيه حالتو خوب ميكنه ولي برو پيش دكتر تا خودش بهت قرص بده

من شدیدا گریه میکنم اصلا هم دست خودم نیست اسنترا میتونه حالمو خوب بکنه؟ خالمم اینطوری بود بعد ازیم ...

منم خیلی گریه می کنم و حمله عصبی بهم دست میده . که خیلی شبیه حمله قلبیه. زنگ زدم اورژانس حالتامو گفتم اول گفت حمله قلبیه سریع آمبولانس فرستاد بعد اومد نوار گرفت گفت حمله عصبیه