الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم
اره .IUI انجام دادم به احتمال زیاد اشتباه در نمونه ها شده .
یعنی میگی اشتباه کردن موقع نمونه دادن
خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم
به چند جا زنگ زدم اکثرا میگن نمیشه ولی یکی دونفر آزمایشگاه تهران گفت امکان نداره .
انشالله که مشکلی نیست .ولی من باشم اون بچه رو با دل و جان قبولش میکنم هر چند نتیجه قصور دیگران باشه ولی قسمتم بوده کنارش هم عرض کنم از اون مرکز هم شکایت میکنم .