2777
2789
عنوان

دخترم خیلی بی ادب شده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3544 بازدید | 35 پست
ببخشید استارتر چون بیشتر نمیتونم تاپیک بزنم اینجا کیپرسم  شما ب دختراتون ک راهنمایی هستن ،اجاز ...

بهش اجازه بده عزیزم اشکالش چیه باید نظافتو یاد بگیره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
با شوهت حرف بزن که دعواش کنه و تنبیهش کن بگو اگه زیاد بری توکوچه فلان چیزرا برات نمیخرم 

هم خودم هم شوهرم باهاش حرف میزنیم ولی بی فایده ست تا صدای بچه تو کوچه میشنوه بدو میره بیرون😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید استارتر چون بیشتر نمیتونم تاپیک بزنم اینجا کیپرسم  شما ب دختراتون ک راهنمایی هستن ،اجاز ...

اگه موهاش زیاده اجازه بده  ،خصوصاً  واسه دستاش ،

البته من دختر ندارم

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

چه اشکالی داره من از اول راهنمایی زدم.

بنظرم نزنن خیلی ضایع تره بچه ها سد کلاس مسخره میکنن آدمو.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
هم خودم هم شوهرم باهاش حرف میزنیم ولی بی فایده ست تا صدای بچه تو کوچه میشنوه بدو میره بیرون😢

فقط يك لحظه به اين فكر كن كه يه از خدا بيخبر، خداي نكرده دستشو بگيره و ببره، و هر بلايي سرش خواست بياره، اونموقع خودشم بكشه ، ديگه اجازه نميدي كه حتي يك لحظه هم تنهايي بره تو كوچه، وقتيم كوچه نره، حرف زشتم ياد نميگيره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خواهرمه البته  اومده ل مامانم گفته همه ی دوستام زدن ، بذار منم بزنم

نظافته  خیلی هم خوبه  ، احتمالاً مسخرش میکنن  به نظرم اجازه بدین 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
خواهرمه البته  اومده ل مامانم گفته همه ی دوستام زدن ، بذار منم بزنم

همین مدلی به مامانم گفتم اونم اجازه داد

بعدم خودش پشت لبمو بند انداخت .😊

شوهرم یه دختر دایی داره ک 4 سالشه بدون استثنا به کوچیک و بزرگ میگه عوضیه آشغاله عن 😐😐😐😐 بعد خانوادش همه براش ذوق میکنن 😐😐😐😐 به پدر شوهر 60 ساله من میگه گوه نخور عن 😐😐😐😐 بعد مامان و باباش همینجوری نگاش میکنن مادرشوهرمم میگه ایی عمه فداتشه شیرین زبون تازه وقتی عصبانی میشه میگه ولم کنین ک ونیا 😧😧😨😨😨😨😨😨

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
شوهرم یه دختر دایی داره ک 4 سالشه بدون استثنا به کوچیک و بزرگ میگه عوضیه آشغاله عن 😐😐😐😐 بعد خانو ...

وای دختر خاله ی منم الان ۴ سالشه بی ادبه

به پسر خواهرمم یاد داده دوتایی تو خونه می دو ان 

ب همه میگن دهنتو ببند بی شرف 😥از مهد یاد گرفته

به همه میگه پدرسوخته