2777
2789
عنوان

دخترم خیلی بی ادب شده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3544 بازدید | 35 پست
خب نمیمونه وقتی میگم نزگرو اینقدر گریه میکنه خودشومیزنه ب درودیوار حتی درم قفل میکنم ولی باز کاری می ...

من یه متنی خوندم نوشته بود مادر هرچقدر هم مهربون باشه

باید قاطع باشه در برابر بچه اش

مثلا اگه گفت دست بزنم به آتش.  قطعا شما میگی نه

سفت و سخت پای حرفت بمون . البته با شوهرت همزمان و هماهنگ باشید

بعدم دو روز بعد به عنوان ابنکه حرف گوش کن بوده ببرینش بیرون تفریح پارک

بخصوص که دختره  خطر کوچه بازی کردن بیشتره

خدایی نکرده ...

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرمادر اکنا چقدربیخیالن من دارم دق میکنم دخترم رفتارش بد شده

بخدا خیلی ضایعن

ابروی ادم تو جمع میره.

کار شما درست تره من خودم دختر ۱۸ ماهه دارم گاهی حساس میشم که مثلا به فلان وسیله خطرناک دست نزن

خالم و خواهرم مسخرم میکنن میگن تو خیلی حساسی

میگم حساسم چون نمی خوام  مثل بچه های شما بار بیاد...

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

چون تو خونه سرگرمی نداره و میتونی اون تایم رو ببریش پارک یا سینما فیلم های بچگونه اینا رو ببینه یا ببریش خرید مهد کلاس آموزشی شاد و... و باید یاد بدی خوبها رو بگیره اما بدها رو تشخیص بده و انجام نده کلا روی آموزش دادن بهش کار کن داستانها کارتونهای زیاد هست که یاد میده حرف بد نزنن بچه ها اینجوری یاد میگیرن 

کاربر دیگه لازمه اصلاح کند اصلاح نکند خیلی زشته 

سلام دوستان من دختر ۴ سال و نیمه دارم خودم بسیار سختگیرم برای تربیتش ولی پدرش نه همش جلوش میگه بچه رو ول کن آزادش بزار یا کار بد میکنه میخنده و اینکه من میگم باید یه سری کارای شخصیشو خودش انجام بده ولی شوهرم میگه نه حتی دستشوییشو وقتی خونس میبره هرچیم میگم گوش نمیکنه و حالا..... بسیار دخترم بی ادب بار اومده و حاضرجواب و اینکه حرفای زشتی مثل بیشعور و احمق و ... تو تلویزیون میشنوه رو به همه تکرار میکنه و اینکه یه سریا باهاش خیلی کل کل میکنن این موضوع کلافم کرده فوق العاده لجباز و جوگیر هست وقتی چند نفرو میبینه خیلی جلب توجه میکنه و بی ادب میشه تو خونه خیلیییی دختر خوبیه ولی ... خسته شدم راهنماییم کنید لطفا

سلام دوستان من دختر ۴ سال و نیمه دارم خودم بسیار سختگیرم برای تربیتش ولی پدرش نه همش جلوش میگه بچه ر ...

مهم ترین اصل تو تربیت بچه هماهنگیه پدر و  مادره ـ اگه پدر و مادر هماهنگ نباشن بچه حرف هیچکدومو گوش نمیده اول با همسرتون به تفاهم برسید بعد برید سراغ بچه ـ من خواهرزادم همینجوریه اصلا خاهرم و شوهرش هماهنگ نیستن بچشونم الان جپاب هردوشونو میده خیلیم بی ادب شده و حرف زشت میزنه ب مامان باباش منطقشونم اینه ک بچه رو نباید دعوا کنی