2777
2789
عنوان

دخترم خیلی بی ادب شده😢

3544 بازدید | 35 پست

از وقتی اومدیم اینجا رفتارش تغییرکرده همش بابچه ها بیرونه و حرف بدمیزنه بچه ها نمیذارن ی نفس راحت بکشم همش میان باهم بازی میکنن و اونم هرچی میبینه یادمیگیره کلا ازوقتی اومدیم از این رو ب اونروشده 5سالونیمشه دیگه کلافه شدم الان از دستش نفسم قطع میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا رفتید مگه. خوب اجازه ندید بره بیرون بازی کنه هم. خطرناکه هم بقول خودتون رو تربیتش تاثیر گذاشته یطوری کنترلش کنید

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
ببخشید استارتر چون بیشتر نمیتونم تاپیک بزنم اینجا کیپرسم  شما ب دختراتون ک راهنمایی هستن ،اجاز ...

اره اجازه بده چیزی نیست که نظافت سن نداره که 

با شوهت حرف بزن که دعواش کنه و تنبیهش کن بگو اگه زیاد بری توکوچه فلان چیزرا برات نمیخرم 

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
اخه بچه ست فعلا ،بخواد درگیره این چیزا بشه

دست و پا مشکلی نداره اخه اگر پرو هستن گنا داره بچه شاید حس بدی بهش دست میده بازم هرجور خودتون صلاح میدونید نظارت داشته باشید روش ولی خیلیم محدودش نکن 

عزیزم من خودم اصلا اهل فحش دادن نیستم 

شوهرمم همینطور 

ولی من ب تازگی اومدم با مادر شوهرم زندگی میکنم 

حالا کسی نگه من دروغ میگم ولی واقعن خیلی بد دهنه و ب همه فحش میده از عروساش تا میوه فروش تا سوپری ب همه و همه 

و اینکه پشت سرشون و فحشای بد 

من اگر روزی ببینم ک بچه ام داره مثه مادر بزرگش فحش میده محکم تو دهنش میزنم و چنان باهاش بلند صحبت میکنم ک بار اولش بار اخرشم باشه 

شاید خیلیا بگن بچه کتک نداره 

بنظر منم همینطوره اگر ظرفامو خورد کنه گوشیمو بشکونه غذا نخوره و و و به هیچ وجه کتکش نمیزنم ولی اگر بخواد ادبش رو زیر سوال ببره اون موقع ازش نمیگذرم 

ما خیلی بچه تو فامیل داریم مخصوصن بچه ی خواهرشوهرم ک چهار سالشه ولی بسیار بددهنه و ب همه فحش میده و حتی مادرشو با کمربند میزنه و جالبه بدونین پدر و مادرش میخندن ک بچه امون باهوشه ولی بنظرم این کار از هوش نیس و از تربیت پایینشه 

شما هم بهتره با دخترتون جدی برخورد کنین و نذارین کسی ب این کارا تشویقش کنه یا اگر حرفی زد کسی از رو لذت بخنده

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌