2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تابستان همدیگرو خیس میکنیم تو لباس هم یخ میزاریم میره دشویی درو روش قفل میکنم یه 5 دیقه حموم میره هی یهو درو روش باز میکنم 

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

چشماشو میگیرم میگم اگه گفتی من کیم.....؟؟؟؟بعدم تا گفت دستمو برمیدارم و اروم میزنم در.......میگم ناقلا کی بودی تو چقدر میفهمی و باهوشی ...

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
خب چجوری بحثشو باز میکنین

نمبدونم چجوری بگم بحثش باز میشه خودش

میزنم ب باسنش میگم جون😂😂میگه جا ما عوض شده

یا میگه خدا ب مامان بابات رحم کرد پسر نشدی

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

من یه بار بهش گفتم جلو من دلبری نکن بلند میشم بهت تجاوز میکنن 😂😂😂😂تا چند روز اینجوری بود بدبخت😲😲😲😲😲😲

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!