2777
2789

سلام توروخدا کمکم کنین راهنماییم کنین داغونم هم روحی هم جسمی بعد کلی ازمایش معلوم شدکه مشکل ادرارم فقط بخاطرویروس هرپس هستش کسی داشته که خوب شده باشه دنبال درمان قطعی هستم حتی اگه توکشور دیگه ای باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو نت سرچ کن. همه چیز راجبش نوشته

هرچی که بگین من راجبش خوندم فقط بیشتر ترس میندازن تودل ادم اکثرامیگن ازرابطه دهانی هم احتمالش هست اگه دهان خانم آفت داشته باشه مرد بگیره ولی تواینترنت نیست همچین چیزی همش نوشتن س ک س بی بندوبار بخدا خیلی اذیتم همش به شوهرم مشکوکم باز میگم بهش اعتماد دارم نمیکنه همچین کاری

حتما باید بفهمید چطوری گرفتید ! خیلی مهمه 

اچ پی وی یا همون تبخال تناسلی ویروسش خارج از بدن زنده نمیمونه یعنی از راه دستشویی لوده استخر و لیزر و اینا منتقل نمیشه تنها راه انتقالش رابطه با فرد مبتلا یا خون هستش ! اول اینو متوجه بشید و اون موردو حل کنید بعد سراغ درمان و کنترلش برید

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
حتما باید بفهمید چطوری گرفتید ! خیلی مهمه  اچ پی وی یا همون تبخال تناسلی ویروسش خارج از بدن زن ...

بعضیامیگن اگه دهان آفت زده باشه رابطه دهانی داشتین پس بخاطرهمونه که گرفتین منم دهنم یکسره آفت میزد اززمان مجردی من همیشه دهنم افت میزنه رابطه دهانیم داشتیم بازم شک دارم دارم دیونه میشم میگم نکنه شوهرم خیانت کرده بهم