2777
2789
عنوان

دندانپزشکی و اقدام برای بارداری

2760 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من الان پریودمومیخوام برم دندانپزشکی و عکس برداری و عصب کشی..تصمیم داشتم بعد اتمام قاعدگی برای بارداری اقدامکنم..از  اونجایی که سن بارداری از روز اول پریودی حساب میشه..ایا اگه باردار بشم برای جنینمشکلی ایادمیشه؟؟؟؟؟یا یک ماه اقدام رو عقب بیاندازم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول دندوناتو کامل درست کن بعد اقدام کن. من اشتباه کردم بعد زایمانم خیلی دستم بند شد به دندونام

خب منم تصمیم همینه امروز درست کنم کلا تمومه...ولی الان پریود شدم درواقع 13 روز دیگه زمان تخمکگذاریمه...میخواستم اقدام کنم..ولی سن  برداری  از روز اول پریودی  حساب میشه..یعنی  امروز

خب منم تصمیم همینه امروز درست کنم کلا تمومه...ولی الان پریود شدم درواقع 13 روز دیگه زمان تخمکگذاریمه ...

اگه فقط یه دندونه که درست کن و اقدام کن. اصلا تا تاریخ پریود بعدیت که مشخص نیست بارداری یا نه. مشکلی پیش نمیاد

خیلی قدیمی ام. بخاطر حرف حق قطع دسترسی میشم از رو نمیرم!!!!
اگه فقط یه دندونه که درست کن و اقدام کن. اصلا تا تاریخ پریود بعدیت که مشخص نیست بارداری یا نه. مشکلی ...

مطمئنی ؟اخه تو نت خوندمسه ماهه اول بارداری خب نیست..الان از اونجایی که مگن سن بارداری از روز اول پریودی به شک افتادم

مطمئنی ؟اخه تو نت خوندمسه ماهه اول بارداری خب نیست..الان از اونجایی که مگن سن بارداری از روز اول پری ...

بله چون باید لقاح صورت بگیره بعد که جنین تشکیل شد اون موقع ممکنه خطر داشته باشه. من تو خود بارداریم چهارپنج ماهم بود رفتم عصب کشی انجام دادم. شما که هنوز اقدامم نکردی مشکلی نیست

خیلی قدیمی ام. بخاطر حرف حق قطع دسترسی میشم از رو نمیرم!!!!
بله چون باید لقاح صورت بگیره بعد که جنین تشکیل شد اون موقع ممکنه خطر داشته باشه. من تو خود بارداریم ...

دکتر به من گفت تا وقتی عقب ننداختی مشکلی نیست دندونتو درست کنی چون با بچه ارتباط خونی نداری اما عکس برداری باید قبل از لقاح باشه

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)