2777
2789
عنوان

غذا دادن به کودک ۹ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 36 پست

سلام فسقلی من تازه رفته تو ۸

اونم یه هفته ای همینطور شده بود قبلش خیلی خوب میخورد اما این یک هفته اشکمو در میاورد الان دوباره خوب شده حتی بهتر از قبل بدون اینکه بخوام حواسشو پرت کنم خودش برا قاشق بعدی دست وپا میزنه.خیلی خوشحال شدم از این بابت

ان شاء الله درست میشه نگران نباش.طفلکیا سختشونه فقط لیسک مدام بده دستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام با سرنگ میدی؟

بله عزیزم حتی ماه گذشته سه روز بهش غذا ندادم تا خودش گرسنه بشه بخوره اما نخورد جوری که راه نمیتونست بره از ضعف به دکترش گفتم گفت اشتباه کردی با همین روش بهش بده دختر من ۱۴ ماه و خورده ایشه ۸ کیلو و نیمه وزن تولدشم کم بود 

بله عزیزم حتی ماه گذشته سه روز بهش غذا ندادم تا خودش گرسنه بشه بخوره اما نخورد جوری که راه نمیتونست ...

عزیزم ، من فقط میترسم عادت کنه ، از یه بابتم خیالم راحته که سیر میشه 

خدایا سپاسگذارم و خیلی دوست دارم 😍😍😍😍😍😍😍
عزیزم ، من فقط میترسم عادت کنه ، از یه بابتم خیالم راحته که سیر میشه 

کم کم خوراکی های انگشتی مثل خرما یا پوره سیب زمینی رو جلو دستش قرار بده بخور میشه اگر وزنش خوبه اصلا بهش اصرار نکن که زده نشه اما‌اگر وزنش کمه باید صبور باشی نه دیگه قرار نیست که بزرگم بشه با سرنگ بخوره قاشق بده دستش بازی کنه مثلا با ماست یا سوپش از سرش میفته و اشتهاش باز میشه مکملاشم سر وقت بده 

ان شاء الله زود در میاره هویجم خوششون میاد بدی دستشون ب عنوان لیسک عالیه مزه هم داره خوششون میاد کم ...

اصلا نمیگیره حتی دهنش باز نمیکنه دست به لثه هاش بیارم خیلی پیله دارن

کم کم خوراکی های انگشتی مثل خرما یا پوره سیب زمینی رو جلو دستش قرار بده بخور میشه اگر وزنش خوبه اصلا ...

میخوره غذای انگشتی ، نون تیکه شده بیسکوییت ، خرما میدم دستش موز تیکه شده سیب زمینی سرخ شده ، احساس میکنم قاشق میخوره لثه اس اذیت میشه

از دندوناش دندوناش نزدیک دربیاد

نمیدونم پسر من تا ۱سالگیش ۸تا دندون درآورد ولی هر وقتایی ک سرما میخورد و.. غذا نمیخورد با دندون درآوردنم میخورد همیشه.. ولی دخترم اینجوری شد یهو نخورد آزمایش ادرار دادم چند روز آنتی بیوتیک خورد خوب شد واسه دندوناشون بی اشتها نمیشدن شیر خوب مک نمیزدن فقط..

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

بذار جلوش قاطی اسباب بازیاش خودش اگه خواست برمیداره نگران نباش زود میگذره اصلا اینطوری نمیمونه این بچه های ۹۷ شکموتر از اونی هستن ک ما فکر کنیم گرسنگی نمیکشن. اشتهاش یهو باز میشه و تعجب میکنی حالا میبینی