2777
2789

عزیزم گوشی رو نمیدن دست سرباز میدون اگ بهاش گوشی بگیرن جرمه اضافه خدمت میخوره ب حرفام اعتماد کن خودم اقام نظامیه اگ با سربازاش گوشی بگیره کلی اذیتشون میکنه البته الان من قسمش دادم کاریشون نداشته باشه گناه دارن..در کل سرباز ک تازه میاد حتی زیاد نمیذارن به خانوادهاشون زنگ بزنن مثلا میخوان ازشون  مرد بسازن و..یه قانونای خاصی دارن شما نگران نباش چند روز دیگه حتما زنگ میزنه میتونم فامیلتونو بپرسم ؟

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش فدات مرز زابل امنه و زنگ نزدنشم بخاطر همین مسائلی ک گفتم هست حالا زنگ زد بپرس ازش ببین را ...

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم چن تا سوال ازت داشتم شوهرت پرسنل نیروی انتظامیه ؟ مرزه یا داخل شهر؟ یه سوال دیگم داشتم پاسگاه های مرز میلک شماره تلفن ندارن؟

چشم ولی نگران نباش بلوچستان اونوارا خیلی سیل اومده زابل خبری نبوده فاصل زابل تا نزدیک ترین شهر بلوچستان چهارصد کیلومتره من زاهدانم وسطم   اوضاع خوبه پرچم زابل همیشع بالاست مشکلی پیش نمیاد 

اقام ی سرباز داشت گرگانی بودن خانوادش خیلی زنگ میزدن بهمون میومدن خونه خیلی اوایل خوب بودن اخر سر ک پسرشون تموم شد ی هوی غیبشون زد ای دلم پره از اونوریا البته ن شما