2777
2789
عنوان

خریدای خونه با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سوپر مارکت و میوه فروشی و اینا خرید میکنم بعد میگم کارگر یکی از مغازه ها برام میاره بالا دو تومان بهش میدم . 

گوشت و مرغ هم از جای دیگه میگیرم با اسنپ میام خونه

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

یه چرخ دستی بخر هرچی میخوای بگیر بیار تره بار نزدیکتون نیست

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

خانومایی که همسرشون بیشتر سرکار هستن اونا خرید خونه رو‌انجام میدن.اگه هجده سالت شده تابستون برو شرکت کن رانندگی.منم وقتی نوزده سالم بود گواهیناممو گرفتم ولی خریدارو همسرم انجام میده

میشه برای دو تا حاجتم صلوات بفرستین🙏
روش خوبیه بش بگو پول آژانس رو هم بده

خوب میگه سختمه 

من خودم  در کل تمام خریدای خونه با همسرم 

حتی گاهی ازش میخوام برام لباس خونگی هم بگیره سختمه بادوتا بچه برم بیرون

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏

خریدا با منه همه چیزرو خودم میخرم چون شوهر منم وقتی بهش میگی فلان چیز با مارک فلان رو بخر یه چیزه دیگه میخره میاره بعد میگه فروشنده گفت اینا بهتره !!!! کفرم در میاد البته با ماشین میرم خرید داخل هایپر مارکت یا میوه فروشی خریدامو میکنم بعد از کارگر مغازه درخواست میکنم برام بیاره بزاره صندوق ماشین اینطوری هم خیالم راحته هم اذیت نمیشم