2777
2789

خواهرشوهرم  عمل زیبایی انجام داده بینی عمل کرده ، حالا من باید بزنگم حالشو بپرسم .

اصلا نمیدونم چی بگم ؟

بلد نیستم ......

بگم بسلامتی عمل کردی....یا چی ....

لطفا کمکم کنین ....خیلی توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم ....

کلا همیشه همینجوریم توی مهمونی ها و برخوردها زیاد بلد نیستم حرف بزنم

گو مبارکت باشه عزیزم چرخش بچرخه برات  

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو چرا کار احمقانه کردی؟؟؟

وا

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

انشالله به سلامتی مبارک باشه امیدوارم زودتر خوب بشه ؛ اگه کاری داشتید دکتر خواست بره یا کلا کاری از دستم برمیومد بگید

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

بگو تبدیل شصت ماق به دماق و تبریک میگم خدمتتون 

😆

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

وااا

بگو به سلامتی، مبارک باشه

ایشالا همه بیمارستان رفتا واسه عمل زیبایی و زایمان باشه

خوشگل بودی خوشگلتر شدی

بعدم بپرس راحت بود؟! اذیت نشدی

حالا مواظب خودت باش که زود خوب بشی

آناناس زیاد بخور خیلی تو روند بهبودیت موثره

ایشالا دفعه بعد واسه زایمان بری بیمارستان

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بستگی داره رابطتون چجوری باشه اگه صمیمی نیستید همون حالشو بپرس از عملش بپرس از خوابیدنش که میتونه بخوابه بعد اگه ادم خوبیه همدردیم بکن باهاش

اگه شوخی دارین با شوخی بهش بگو با قیافه جدید‌چیکارا میکنی یه دماغت زشتبود اونم عمل کردی😁

احوال پرسی ساده

بعدم بگو مبارک باشه

الان بهتری؟

کاری داشتی حتما بهم بگو 

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎