2777
2789
عنوان

تجربه خوندن سوره خاصی از قران داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 47211 بازدید | 119 پست
دوستان امیدوارم بهم نخندید,برای رفع موی سفید دعایی یا چیزی شنیدید؟؟؟

نمیخندم. من هم دقیقاااااا همین مشکل رو دارم. کارم شده اغلب زیارت و روضه میرم دعا میکنم خدایا روند سفید شدن موهام متوقف شده و موهای سفیدم هم به رنگ طبیعی خودش برگرده.

لطفا اگر دعا یا راهی پیدا کروی منو ریپلای کن یا پیغام بده و به من هم بگو. دعات میکنم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نمیخندم. من هم دقیقاااااا همین مشکل رو دارم. کارم شده اغلب زیارت و روضه میرم دعا میکنم خدایا روند سف ...

حتما عزیزم.ان شالله ک پیدا بشه

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخندم. من هم دقیقاااااا همین مشکل رو دارم. کارم شده اغلب زیارت و روضه میرم دعا میکنم خدایا روند سف ...

حالا فکر نکنید هیچ مشکل دیگری ندارم! فقط سفیدی مو مشکلم هست!

نه ...

اتفاقا طوفان حوادث اینجوری موهام رو سفید کرد.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره ان شاءالله جواب میده. اصولا دعا برای غیر خودت، زودتر مستجابه. چه خواهر خوبی هستی. خواهر من متا ...

انشاله عزیزم به خواستت برسی من ازقدیم شمارومی شناسم ونوشته هاتونو توتایپیکا می خونم جز خانمی وادب ومتانت ازشماچیزی ندیدم وهمیشه حسرت می خوردم شمابااین مهربانی چه جوربایدتنها باشین ومشکل داشته باشین به خداته قلبم خیلی دوستتون داشتم قبلا نوشتین مشکوک به سلیاک شدین براتون ناراحت شدم چون یکی ازخواهرام مثل شماست به حق فاطمه زهراکسی که لایقتون باشه سرراهتون سبز شه منم اگه لایق باشم ازامشب سرنمازبراتون دعا می کنم خداگرزحمکت ببندد  دری زرحمت گشایددردیگری

باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن
انشاله عزیزم به خواستت برسی من ازقدیم شمارومی شناسم ونوشته هاتونو توتایپیکا می خونم جز خانمی وادب وم ...

آخ که چه نوشته ی دلگرم کننده ای...چقدر محبت داری.

بله سلیاک دارم... متاسفانه... حتی خواهرم نمیدونه با اینکه دو ساله تشخیص دادن !

خواهر شما هم سلیاک داره؟

چطور تشخیص داده شد؟

چند سالشونه؟

باز هم از پیام قشنگت ممنونم. یس رو حتما بخون مطمینم جواب میده. لطفا برای من هم خیلی دعا کن مهشید مهربونم.

انشاله عزیزم به خواستت برسی من ازقدیم شمارومی شناسم ونوشته هاتونو توتایپیکا می خونم جز خانمی وادب وم ...

میبینی عزیزم طلاق و مرگ فرزندو سلیاک و هر جی بلا و بلیه است سر من اومده! شکرررر

آخ که چه نوشته ی دلگرم کننده ای...چقدر محبت داری. بله سلیاک دارم... متاسفانه... حتی خواهرم نمیدونه ...

بله عزیزم خواهرم سندرم روده تحریک پذیر وگاز روده داشت بعدازنمونه برداری فهمیدسلیاک داره ولی زیادرعایت نمی کنه وچیزایی که نبایدبخوره رومیخوره اگه خدابخواد فردا ختموشروع میکنم وبراشماهم اگه لایق باشم دعا میکنم 

میبینی عزیزم طلاق و مرگ فرزندو سلیاک و هر جی بلا و بلیه است سر من اومده! شکرررر

ناراحت شدم گلم فقط طلاق سلیاک واینکه تنها زندگی می کنیین رو می دونستم مرگ بچتو نمی دونستم خدا بهت صبروآرامش بده 

بله عزیزم خواهرم سندرم روده تحریک پذیر وگاز روده داشت بعدازنمونه برداری فهمیدسلیاک داره ولی زیادرعای ...

حتما لایقی. خدا از خواهری کمت نکنه. خیلی خیلی ممنونن. 

راستی از قول من به خواهرت بگو سلیاک یک بیماری کاااملا جدی است. اکر رژیم رو رعایت کنی از نظر سلامت و طول عمر هیچ فرقی با آدم عادی نداری. ولی وقتی رعایت نکنی در دراز مدت عواقب بسیار جدی و خطرناکی داره. رژیم رو جدی و صد در صد رعایت کنه.

ناراحت شدم گلم فقط طلاق سلیاک واینکه تنها زندگی می کنیین رو می دونستم مرگ بچتو نمی دونستم خدا بهت صب ...

جان دلم...

چی بگم اینم سرنوشت منه...

سخت گذشت و هنوز هم سخت میگذره.

حتما لایقی. خدا از خواهری کمت نکنه. خیلی خیلی ممنونن.  راستی از قول من به خواهرت بگو سلیاک یک ...

ببخشید گلم شماخودتون نون می پزین یاآماده میگیرین بجزنون چه چیزایی میخرین براسلیاک نونشون خیلی بدمزست شماآرد ذرت براتوغذااستفاده می  کنین

ببخشید گلم شماخودتون نون می پزین یاآماده میگیرین بجزنون چه چیزایی میخرین براسلیاک نونشون خیلی بدمزست ...

من نون سحر میگیرم و باقی محصولات سحر. جون و توان و وقت آشپزی ندارم.

گه گاهی محصولات خارجی ویفر و شکلات و اینها اگر پیدا کنم برای تنوع میگیرم. چون حیلی گرون میشه. نون هم بی مزه است ولی چه کنیم؟ چاره ای نیست.

من نون سحر میگیرم و باقی محصولات سحر. جون و توان و وقت آشپزی ندارم. گه گاهی محصولات خارجی ویفر و شک ...

ممنون گلم به خواهرم ماهی سی هزار بن خریدمیدن که باهاش فقط میتونه نون بخره چون کیک وکلوچه گرون میشه بهامیدسلامتی دوست خوبم

ممنون گلم به خواهرم ماهی سی هزار بن خریدمیدن که باهاش فقط میتونه نون بخره چون کیک وکلوچه گرون میشه ب ...

بله من هم بن رو میگیرم. ده تومان تازگی بهش اضافه شده. میشه ماهی چهل تومان

من عاشق سوره نجم و فصلت هستم...دوره مجردی هرروز میخوندم...خواص سوره نجم اینه که اگه هرروز بخونی هرکس توراببینه دوستت میداره و خواننده این سوره خوب زندگی میکنه...من حدودا پنج سال هرروز میخوندم و برام جالب بود هرکس یه بار منو میدید و باهم دوست میشدیم بعد از یه مدت بهم میگفت خیلی دوست دارم یا تو چقدر خوب و عالی زندگی میکنی😐قبل از خوندن این سوره من زندگی خوبی نداشتم ولی اروم اروم ناخوداگاه شخصیت ادم عوض میشه...اونقدر گند بودم که هیچوقت باورم نمیشد یکی بیاد بهم بگه تو چقدر عالی زندگی میکنی...قبل از شروع سوره خیلی روابط خوبی با مامدرم نداشتم ولی چندماه بعد از شروع سوره مامانم یهویی ازجاش بلند میشد بین همه بچه هاش  منو میبوسید و بغل میکرد...واقعا براش عزیز شده بودم!