2777
2789
عنوان

تجربه خوندن سوره خاصی از قران داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 47211 بازدید | 119 پست
بچه ها من وضع روحیم.بشدت اشفتست خیلیم.اهل قران و دعا و توسل و ذکر هستم,مغزم پر شده از ترس و اضطراب,ب ...

بخاطر بارداریه. منم همینطور بودم

سعی کن خیلی تنها نباشی توی جمع باشی

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر بارداریه. منم همینطور بودم سعی کن خیلی تنها نباشی توی جمع باشی

الانم ک اوندم پیش مامانم.اینا بازم اذیتم,تهران تنها بودم حس جنون.میگرفتم اصلا ی حالی....الان از تاپیکای دور ازجون همه سقط و از این جیزا میخونم وحشت میکنم ذهنم.سمت منفی میره😭😭فقط میگم بگذره ببینم.بدنیا اونده هیچ لذتی نبردم از باردار شدنم اونم.بعد انتظار,فقط میگم ای خدا حفظش کن برام,کلی موهام سفید شده از فشار روحی 

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
الانم ک اوندم پیش مامانم.اینا بازم اذیتم,تهران تنها بودم حس جنون.میگرفتم اصلا ی حالی....الان از تاپی ...

بخاطر شرایط بارداری اینطوری میشه آدم باید خودت به خودت کمک کنی اون چیزارم دیگه نخون

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤
منم می خونم ولی بعد ۱۷ یا ۱۸ روز ول میکنم نمیدونم چی میشه ولی یه حس نا امیدی بدی بهم دست میده دیگه ا ...

من یس رو برای ازدواج خواهرم خوندم واقعا جواب داد.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چندباربا چ شزایطی؟

چله باید بگیری میتونی فقط یکیشو بخونی یا هر دوتاشو باهم.

من خیلی وقت بود اینو شنیده بودم ولی چون اسم سوره طلاق بود🙈نمیخوندنم فک میکردم الکیه.ی بار با تمسرم دعوام شده بود و چند روز قهر بودیم من هرچی زنگ میزدم شوهرم جواب نمیداد.بعد ی هفته این سوره ب ذهنم افتاد ک چقد تعریفشو میکنن.خداوکیلییی همون لحظه ک سوره تموم شد همسرم بهم زنگ زد و کلیی معذرت خواهی و من الان یک ساله ک هرروز این دو سوره رو میخونم و واقعا تاثیرش رو دیدم ب همه خانوادمم گفتم اوناهم میخونن

مشکلم نا امیدیه که به سراغم میاد وگرنه عاشق قرانم

اون شیطانه... حتی اگر حاجت نگیری ادامه بده حتتتتما برکات دیگری داره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بخاطر شرایط بارداری اینطوری میشه آدم باید خودت به خودت کمک کنی اون چیزارم دیگه نخون

درسته,چشمم میخوره میخونم,دوستم دعام.کن لطفا خدادایم.بچرو برام حفظ کنه ک بسلامت بدنیا بیاد و ازن همه استرس و فشار روانی روش تاثیر نزاره خیلی گناه داره

اخهدخیلیا بارداری راحتی دارن از خیلی اشناها پرسیدم عالی بوده روحیه شون.

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
عزیزم چه جوری خوندین چندبار

۴۰ روز پشت سر هم. یک مورد ناهماهنگ هم شرش از زندگی خواهرم کم شد. داشت ردیف میشد که خدا رو شکر تموم شد!

و بعد شکر خدا خواهرم ازدواج موفقی کرد.

۴۰ روز پشت سر هم. یک مورد ناهماهنگ هم شرش از زندگی خواهرم کم شد. داشت ردیف میشد که خدا رو شکر تموم ش ...

ممنون گلم به نظرتون منم براخواهرم بخونم جواب میده

باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن
ممنون گلم به نظرتون منم براخواهرم بخونم جواب میده

اره ان شاءالله جواب میده.

اصولا دعا برای غیر خودت، زودتر مستجابه.

چه خواهر خوبی هستی. خواهر من متاسفانه به فکرم نیست! میشه خواهر منم بشی وداری برای خواهرت میخونی برای ازدواج موفق منم دعا کنی؟

دوستان امیدوارم بهم نخندید,برای رفع موی سفید دعایی یا چیزی شنیدید؟؟؟

منم مشکل مالی پیش اومده بود 40روز سوره واقعه خوندم حل شد. البته خیلی دلشکسته بودم و اشک میریختم سر سجاده.

خوشبختی سراغ کسانی می رود که فرصت اندیشیدن درباره بدبختی را ندارند...!