2777
2789
عنوان

بارداری

96 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ..من تقریبا ۱۴هفته ام هست ...مشکلی ندارم قبلا یکم حالت تهوع داشتم اما الان ندارم ...میخواستم بدونم من چه کارهایی باید انجام بدم که بچم کاملا سالم از نظر روحی و جسمی باشه ...مثلا کتابی ، سی دی ، کانالی ، مقاله ای چیزی بهم معرفی کنین....بخصوص خیلی کنجکاوم در باره تاثیر رفتارخا و حرف ها رو جنینم اطلاعات داشته باشم...آخه خودم یک مدت طولانی افسردگی داشتم و بعد این دکتر اون دکتر به این نتیجه دکتر رسید که مادرم در دوران بارداری و بعدش افسردگی شدید  داشته...البته مادرم ادم خیلی شادیه و سختی هایی که کشیده بازم روحیش رو خوب حفظ کرده ...یه چیز همه چیز تموم بهم معرفی کنین؟؟ممنون راستی شنیدم یسری کلاس هست زن و شوهرا میرن این کلاسا رو از کجا پیدا کنم ؟؟همه شهرها دارن یا فقط شهرای بزرگ دارن...ممنونم اگه جوابمو بدین

من کتاب ترانه های بارداری که ۹ جلده میخونم. کتاب مادر کافی، کتاب هفته ی چهل و چند رو خوندم

ولسه ی پسرم توی یه دفترچه نامه مینویسم میخوام ۴۰ تا نامه بشه سن ۱۵ سالگیش بهش بدم.

از فردا میخوام یوگا برم.

موسیقی سالم گوش میدم. 

هر کاری میخوام انجام بدم به اون میگم. یا جایی میخوام برم براش توضیح میدم. باهم کلی حرف میزنیم.

براش لالایی میخونم. شعرای کودکانه و داستان میخونم.

قربون صدقش میرم اونم هی تکون میخوره😍

کلا آرومم از آدما و حرفای منفی دوری میکنم. 

همسرمم خیلی با پسرمون حرف میزنه 

خدایا شکرت🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کتاب ترانه های بارداری که ۹ جلده میخونم. کتاب مادر کافی، کتاب هفته ی چهل و چند رو خوندم ولسه ی پ ...

آخی..خدا حفظش کنه...چقد خوب باهاش ارتباط برقرار کردین ...من که یادم میره باردارم

کلاسای بارداری همه جا دارن ، من 4 ماهه از دکترم پرسیدم گفت زوده الان

اگه قبلا افسردگی داشتی الان روحیتو بساز شاد باش ، از چند هفته دیگه بچه صداتو میشنوه باهاش حرف بزن واسش شعر و لالایی بخون واسش کتاب بخون ، تو آرامش خودتو بچه خیلی تاثیر داره 

کلاسای بارداری همه جا دارن ، من 4 ماهه از دکترم پرسیدم گفت زوده الان اگه قبلا افسردگی داشتی الان رو ...

پس هنوز زوده ...خداروشکر همش فک میکردم کم کاری کردم ظلم کردم در حق بچه ...چقد خوب تا الان صدامو نمیشنیده..فرصت جبران دارم هنوز پس...مممنون عزیز

پس هنوز زوده ...خداروشکر همش فک میکردم کم کاری کردم ظلم کردم در حق بچه ...چقد خوب تا الان صدامو نمیش ...

خواهش میکنم 

من جاریم قبل بارداریش افسردگی داشت در حدی که دارو مصرف میکرد 

دخترش که بدنیا اومد خیلی لجباز و بی قرار بود، همش فقط جیغ و گریه ، بجز مامان و باباش تا 3 سالگی با هیچکی ارتباط برقرار نمیکرد ، مادر شوهرم همش به جاریم میگفت تو خودت افسردگی داشتی عصبی بودی بخاطر همین بچت اینطور شده، ولی میدیم که جاریم خودش برای بچش وقت نمیزاشت کم کاری از خودش بود

دیشب دخترم نصفه شب انقد تکون تکون میخورد که از خواب بیدارم کرد مامان فداش شه تازه بذار بزرگتر شه تکون خوردنشو حس کنی روزی صد بار واسش میمیری 

خواهش میکنم  من جاریم قبل بارداریش افسردگی داشت در حدی که دارو مصرف میکرد  دخترش که بدنی ...

ای جاااانم...خدا شادیتون رو بیشتر بیشتر بکنه...دلم بچه شاد ، با انگیزه و شجاع میخواد