2777
2789
عنوان

وای خدا چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 29 پست
کسی که سرزده میاد نباید انتظار پذیرایی خیلی کامل داشته باشه سخت نگیر هرچی هست بزار براشون منم برادر ...

ای خدا

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم رک گفتم به مادرشوهرم نمیفهمید ک دم ب دقیقه پا میشد میومد. منم گفتم همیشه آماده مهمون نیست ...

من چندبار گفتم ولی ماشالا رو نیست که سنگ پای قزوینه

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
خب بازم درو باز نکنین بالاخره اونا هم متوجه میشن اگه ضریب هوشیشون خیلی پایین نباشه

ضریب هوشی ندارن اصلا

همه جااینطوری میرن؟یافقط خونه شما

خونه اونیکی پسراش هم اونطوری میرن و همه ناراضی هستیم

اومدنشون به جهنم وقتی یکم دیر درو باز میکنیم طلبکار میشن و میگن چرا درو دیر باز کردید انتظار دارن همیشه آماده باشیم برا اومدنشون.یه بار رفتیم مهمونی زنگ زدن گفتیم تو مهمونی هستیم گفتن اگه زود میاین ما وایستیم

یعنی رک بهشون گفتین وبازم‌همینجوری میان؟عجب آدماییی

ای بابا بیچاره دخترم رو نمیذارن یکم از جاش بلند بشه

وقتی شوهرتم گفته خونه جاریتم اینجوری میرن دیگه بدون تغییر نمیکنن 

خیلی سخته ولی سعی کن نسبت به حرفا و رفتاراشون بی تفاوت باشی بپذیر برا اینکه کمتر حرص بخوری

به رحمت خدا بی اندازه امیدوارم
وقتی شوهرتم گفته خونه جاریتم اینجوری میرن دیگه بدون تغییر نمیکنن  خیلی سخته ولی سعی کن نسبت به ...

من کنار میام ولی دخترم هیچ جور کنار نمیاد همیشه وقتی اونا میان میگه پاشید از خونه ما برید هرچقد حرف میزنم باهاش بازم تکرار میکنه

من کنار میام ولی دخترم هیچ جور کنار نمیاد همیشه وقتی اونا میان میگه پاشید از خونه ما برید هرچقد حرف ...

خوب حرف دلتو میزنه دیگه چکارش داری اگه اونام معترضن بگو رفتار خودتون باعث شده اینجوری بگه باهاش مهربون باشید تا دوستتون داشته باشه

به رحمت خدا بی اندازه امیدوارم
خوب حرف دلتو میزنه دیگه چکارش داری اگه اونام معترضن بگو رفتار خودتون باعث شده اینجوری بگه باهاش مهرب ...

هرچی میگیم نشنیده میگیرن

بزرگتر اینجوری نوبره!!!فایده عمردراری که ادم حتی توش یاد نگرفنه باشه سرزده رفتن خونه دیگران کارغلطیه چیه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
بزرگتر اینجوری نوبره!!!فایده عمردراری که ادم حتی توش یاد نگرفنه باشه سرزده رفتن خونه دیگران کارغلطیه ...

ای خدا شش ساله دارم میسوزم و میسازم