2777
2789
عنوان

کیا میخان لاغر بشن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 43 پست
ن فعلا ك استپ نكرده,, روزي يك ساعت پياده روي با قدم شمار يك ساعتم چالش ميرم،، تمام مانتوهام اندازم ش ...

قدم شماره بشقابو میگی؟ چجوری پس چرا من راه میرم نمیشماره

منم بعد زایمان خیلی چاق شدم تا الان 12 کیلو کم کردم کالری شماریم ولی خب

وزنم انگاری استپ کرده

☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم شماره بشقابو میگی؟ چجوری پس چرا من راه میرم نمیشماره منم بعد زایمان خیلی چاق شدم تا الان 12 کیل ...

بيا تو اون تاپيك از استپ در مياي ،، از بچه ها كمك بگير،، ن قدم شمار جداگونه از گوگل پلي بگير ،،،، من از اپ استور گرفتم،، خيلي عالي ميزان چربي از دست رفته هم ميگه بهت😍

سوگند جون منم 74رم میخام بشم 62 رژیم ت چیه؟؟؟؟؟

من عزيزم رژيم شير گرفتم ولي نه رژيم شير اينتر نتي خودم همين جور ميخورم هر موقع گشنم بشه يك ليوان شير بزرگ با عسل  ميخورم  گشنگيم به طور كامل قطع ميشه   در روز شير ميخورم فقط اگه ديگه خيلي گشنم بشه  سوپ درست ميكنم ميخورم  كه اصلا من گشنم نميشه   باميوه وقرص هاي ويتامين خيلي خوب همين الان قشنگ دور شكمم جمع شده يك كم 

خدایابابت همه چیز شکر

خداوند بدن ما را به بهترین شکل خلق کرده و همه چیز در بدن تعادل دارد.   
اگر کبد ، روده ها ،  معده ، تیرویید ،  تنفس و گردش خون درست کار کنند ، بدن انسان همیشه در صحت و سلامت می ماند.    
چاقی و جمع شدن چربی در بدن علت خاصی دارد که این علت باید شناسایی و رفع شود تا مشکل خود به خود حل گردد.
اگر می خواهید چرایی و علت چاقی مشخص شود    و شروع به کاهش وزن کنید از مطالب دمنوش طب بازدید کنید.

می توانید با آزمون مزاج شناسی شروع کنید و نتایج آزمون را به رایگان از ما بگیرید.   

سالم و تندرست باشید