2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چقدر از تتوت گذشته دردش زیاده؟ منم 26 دارم نمیدونم انجام بدم یانه

همسن شما بودم زدم خیلی ساله گذشته بهتره الان اتجام ندی شاید بعدا نظرت عوض بشه زمانی که میزنه درد داشت بعدش خوب شد اصلا اذیت نمیکنه

به نظرت بزنم یا نه کلا این کار میارزه

واقعا نمیدونم چی بگم

من دوس داشتم همیشه ارایش داشته باشم و چون نماز میخونم سخت بود توی مهمونی و خونه همسرم اینا نمیشد پاشد ارایش رو پاک کرد مخصوصا ارایش چشم و دوباره ارایش کرد

واسه همین ابرو و خط چشم زدم خیلی قشنگ شده ولی نمیدونم چی بگم ولی اگه خودت خوشکلی نزن 

مرسی عزیزم تمام دغدغه هایی که گفتی منم دارم

من خب مثلا سفر میرفتیم نمیشد هی وضو بگیرم یا صورتم بشورم دوباره ارایش کنم شوهرمم زیبایی خیلی براش مهمه و دوس داره همیشه ارایش داشته باشم 

اینطوری فقط رژ و کرم هست اونم در مواقع ضروری ی کرم ضداب سریع میزنی و ی رژ تمومه 

اما خب اگه من پوستم صاف و خوب بود یا ابروهام خوب بود نمیزدم  

من چشمام قشنگه خداروشکر با خط چشم خیلی قیافم بهتر میشه 

من خب مثلا سفر میرفتیم نمیشد هی وضو بگیرم یا صورتم بشورم دوباره ارایش کنم شوهرمم زیبایی خیلی براش مه ...

خداروشکر منم دقیقا عین تو عزیزم فقط برای اینکه چشام آرایش کرده باشه میخوام