2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک قانون جذب بیاین الهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 769 پست
تاپیک ک قفله اینجام انگار بچه ها زیاد نمیاند😐 کاش الهه تاپیکو قفل نمیکرد امیدوارم زود نمایشگاهشو ...

سلام عزیزم چقدر ک من تورو دوس دارم بخدا😘😘😘😍😍😍وای اره کاش بریم تل ک راحت باشیم اینجا زیاد بچه ها نمیان......اره عالیه خیلی حالم خوبه ی چیزایی هست تو زندگی ولی من محلشون نمیزارم....تو چخبر خوبی جذبا عالیه؟؟؟؟

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
⏱قانون جذب در ۶۸ ثانیه⏱ ⏳ایسترهیکس از سخنرانان موفق در حوزه قانون جذب، نظریه جالبی دارد. او میگ ...

ایولا مریم این چ خوب بود👏👏

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🔶 تو میتوانی

🔸 همانی باش که می خواستی

🔷 تو میتوانی

🔹 تمام آن چیزهایی باشی که روزی رویای آن در دلت بوده

🔶 اگر عزم کنی و به نیکی های خویش ایمان بیاوری

🔸 آنگاه خواهی دید

🔸 که تو می توانی

🔷 تو به دنیا نیامدی که یک آدم متوسط باشی

🔹 بجنگ برای بهترین خودت بودن !

#قانون_جذب

🔶 افکار فعلی تان

🔸 زندگی آینده تان را

🔸خلق می کند

🔷 به هر چیز بیشتر فکر کنی

🔹 و بر آن تمرکز داشته باشی

🔹 در زندگی تو ظاهر خواهد شد

سلام به همه دوستان مهربونم امیدوارم حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد.آرزو میکنم لبخند مهمون لبهاتون بشه.شادی از در و دیواره قلبتون سرازیر بشه.سلامتی مهمون دائمی محفل خانواده تون بشه.امیدوارم ساز دنیا کوکه خواسته های قلبی شما بشه. الهی آمین...

(صداتون کردم که این دعا رو واستون بکنم و همینطور هرکسی که این پیامو میخونه الهی این دعا شامل حالش بشه😄😄😄😄) ببخشید اگه کسی رو جا انداختم😊

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

#قانون_جذب

🔶 افکار فعلی تان

🔸 زندگی آینده تان را

🔸خلق می کند

🔷 به هر چیز بیشتر فکر کنی

🔹 و بر آن تمرکز داشته باشی

🔹 در زندگی تو ظاهر خواهد شد

سلام به همه دوستان مهربونم امیدوارم حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد.آرزو می ...

فدای دلت بشم من مهررربون 😍😍😍😍

🔶 نگران فاصله رویاهایت

🔷 و

🔶 حقیقت اکنونت نباش

🔷 اگر می توانی

🔷 چیزی را تصور کنی

🔶🔶🔶 آن را به دست خواهی آورد.

سلام عزیزم چقدر ک من تورو دوس دارم بخدا😘😘😘😍😍😍وای اره کاش بریم تل ک راحت باشیم اینجا زیاد بچه ه ...

فدای تو دختر مهربون ک اینقدر ب من لطف داری😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دل ب دل راه داره عزیزممم♥️♥️

من ک عالی ام عین تو. جذبم داشتم شبیه سارا

اصلا خیلییی باحال بودااا .حالا تاپیک باز بشه و منم وقت کنم میام میگم اونجا ک بچه ها بیشتر هستند و ببینند. البته واسه من ک عالی بود شاید واسه بقیه جالب نباشه ولی منو خیلیییی خوشحال کرد😄

حالا میفهمم ک حاجت رو اگه بیخیالش بشی و حتی تو دلتم بگی و ولش کنی سه سوته براورره میشه.یعنی باید انگار نه انگارت باشه هاااا😆

الهه هی میگفتاااا و حرص میخورداا😁😁😁

منم دیگه بیخیال هرچی خواسته است شدم

همچییین ریلللللکسسسس شدممممم😃😃😃😃

ایولا مریم این چ خوب بود👏👏

قابلی نداشت جیگر...آقای شریفی تو فایلاشون اینو گفتند. گوش میکنی؟! 

کانالش رو؟  @voiserteash اگه اشتباه نفرستاده باشم این کانال وویس هاشونه. نمیدونم داری یا نه!