2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک قانون جذب بیاین الهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 769 پست

مهربان خدای من...

بهترین درسها را در زمان سختی آموختم...

و دانستم صبور بودن با تمام سختی اش یک ایمان است،

و در نهایت حلاوت شیرینی دارد و خویشتن داری یک عبادت...

فهمیدم ناکامی به معنای تاخیر است، نه شکست و خندیدن یک نیایش است و انتقال حال خوب به دیگران...

فهمیدم جز به تو نمی توان امید داشت و جز با عشق به تو نمی توان زندگی کرد...

پروردگارا ما را در پناه خود قرار بده...

دریافتم که همه چیز فقط به دست ذات مقدس توست...

ما خدایی داریم که با وجود بودنش همه چیز حل میشود...

🌸🌸🌸شبتون خوش🌸🌸🌸

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
❤از طرف خدا❤ 🎆 عالم ز برایت آفریدم، گله کردی 🎇 از روح خودم در تو دمیدم، گله کردی 🎆 گف ...

فوق العاااااااااده بود مریم جونم 😢😢😢😍😍😍

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام استارتر. خوبی؟ادامه اون تاپیک قبلت اینجاست یعنی؟میخوام عکس باورهای صحیح ک نوشتم بفرستم. هستی&nb ...

عزیزم بفرس هروقت تونستم میام چک میکنم❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سلام دوستای گلم صبح همتون بخیر وخوشی😃رفتم اون تاپیک دیدم قفله ..اومدم اینجا بگم ما امروز بعدظهر قرعه کشی داریم با دلای پاکتون واسم انرژی مثبت بفرستین تا واسه ما بیفته😘😘😘 هرکی منوامروز خوند لایکم کنه لطفا😍 بهترین هارو واستون آرزو میکنم خداحافظ✋

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
سلاااام ساراگلی کجا بودی کم پیدایی خانمیییی دلم برات تنگ شده بود😍😍😍😍 خوش خبر باشی

سلام و صدتا سلام.والا آخر ساله باید حسابارو ببندم خیلی سرم شلوغه اما مدام فکرم اینجاست

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
تعریف کن🙄🙄🙄🙄 بگو ماهم شار ژ بشیم بابا

مریم اینکه میگیم از آسمون برام طلا میباره واقعا داره  میشه.گوشواره دخترم که گم شده بود به طرز عجیبی جایی که اصلا فکر جن هم نمیرسه پیدا شد.یه وامی داشتم میگرفتم قرار بود ده تومنش مسدود شه مثلا فک کن روی 40 تومنش حساب کردی یهو 50 میاد به حسابت.مسدودیمم باز کرده بودن.بعد فروش هم داشتیم.از یه جا دیگه هم کلی پول رسید.خداروشکر دم عیدی دستم واشد  

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
مریم اینکه میگیم از آسمون برام طلا میباره واقعا داره  میشه.گوشواره دخترم که گم شده بود به طرز ع ...

سلاااام ساراااا جااان خوبی خانمیییی ایولللل باریکلاااااا👏👏👏👏👏منم سرم شلوغه دم عیده دیگه شبها بیشتر فرصت دارم. الانم باید برم اومدم سک سک کنم و برم😁

خیلییییییی خوشحال شدممممم از جذبات و اتفاقات خوبت مطمعنم روز ب روز اتفاقای قشنگتری برات میفته ک همششش هیجان زده بشی از شادی😃😀

منم جذب باحالی داشتم حالا تاپیک اصلی رو باز کردند اونجا میگم. یه چیزی شبیه جذب تو😄😄😄اینقدررر خوشحالم😀

کلا ما همه چیزمون شبیه هم شده هااا😂😂😂

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلام دوستای گلم صبح همتون بخیر وخوشی😃رفتم اون تاپیک دیدم قفله ..اومدم اینجا بگم ما امروز بعدظهر قرع ...

سلام عزیزم صبح توام بخیررررر مطمن باشه امروز روز شانس توئه امروز ی عالمه اتفاق خوب میفته برا هممون خدایا شکررررت

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....