2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک قانون جذب بیاین الهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 769 پست
خوبه ک این تاپیک بازه وگرنه من سوالامو چکار میکردم😁 حالا الهه از دست من میاد و تاپیک رو تعطیل میکن ...

تو خیلی حساسی مریمی

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
سلام بچه ها سارا جان مت تو اون تامیک از صفحه اول شروع کردم .... خواهشن یه سری سوالا دارم کمکم کن

عزیزم اگه منظورت منم من در خدمتتم

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاااااام به همه ی دوستای عزیزم خوبید الحمدالله؟ امروز یه روز عالیه مثل بقیه روزها و امیدوارم یه خب ...

منم همینطورم .خودمو هی گول میزنم اما فایده نداره .ذهنم خیلی بلاس گول نمیخوره 🤣🤣🤣🤣

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
اره دقیقا فک کنم من و تو زودتر ازبقیه به خواسته مون میرسیم      

آره آره😂😂😂 اونا ۴۰ روز ما ۲۱ روز🤣🤣🤣🤣🤣

دلشون بسووووزه😛😛😛😛

😆😆😆😆😆😆

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
اره دقیقا فک کنم من و تو زودتر ازبقیه به خواسته مون میرسیم      

سلاااام ساراگلی کجا بودی کم پیدایی خانمیییی

دلم برات تنگ شده بود😍😍😍😍

خوش خبر باشی

بچه ها من این هفته داره کلی اتفاقای قشنگ برام میفته مطمینم که وجودم داره از انرژی های منفی پاک میشه ...

تعریف کن🙄🙄🙄🙄 بگو ماهم شار ژ بشیم بابا

🌸 پنج مرحله ی اصلی اعتماد به نفس 🌸

✅ خود را تشويق کنيد:

🌸 به خاطر کارهاي خوبي که انجام مي دهيد، خود را تشويق کنيد. برخي عادت کرده اند براي کارهاي بد و نادرستي که مرتکب مي شوند،‌ هزاران بار خود را سرزنش کنند؛ اما يک بار هم بابت کارهاي خوبشان تشويق نمي شوند. تشويق کردن خود ممکن است کاري ساده به نظر بيايد؛ اما به رشد اعتماد به نفس شما کمک مي کند. هيچ کدام از کارهاي مثبت خود را کوچک و بي اهميت تلقي نکنيد.

✅ صندلی های جلو بنشینید:

🌸 آيا تاکنون دقت کرده ايد در جلسات، کلاس درس و ديگر نشست ها، چرا ابتدا صندلي هاي عقب پر مي شوند؟ بايد گفت بيشتر آدم ها مي خواهند در رديف هاي آخر بنشينند تا کسي آنها را نبيند و یک دليل اصلی اين کار، آن است که اعتماد به نفس ندارند.تمرین کنید در جلسات و نشست ها صندلی های جلو بنشینید.

✅ سريع تر راه برويد:

🌸 اشخاصي که به شدت ضربه خورده اند، تلوتلو مي خورند و لِخ لِخ کنان راه مي روند. به همين دليل بايد گفت اعتماد به نفس آنها صفر است. آدم هاي معمولي نيز معمولي راه مي روند و سرعتشان معمولي است. در ضمن ظاهر آنها به همه مي گويد: «من در واقع خيلي هم به خودم افتخار نمي کنم!»

گروه ديگري از افراد نيز اعتماد به نفسي عالي دارند. آنها سريع تر از گروه متوسط راه مي روند و هنگام راه رفتن انگار آهسته مي دوند. در ضمن طرز گام برداشتن آنها به دنيا مي گويد: «من بايد جاي مهمي بروم و کار مهمي انجام بدهم، زيرا مطمئنم در کاري که از حالا تا پانزده دقيقه ديگر انجام مي دهم، موفق خواهم شد.»

با تندتر راه رفتن، اعتماد به نفس خود را افزايش دهيد. شانه هاي خود را عقب ببريد، سرتان را بالا بگيريد، کمي تندتر حرکت کنيد و شاهد رشد اعتماد به نفس خود باشيد.

✅ حرف خود را بزنيد:

🌸 حرف خود را بزنيد و اين کار را براي خود يک اصل قرار دهيد. وقتي در جلسه اي حضور مي يابيد، آزادانه عقايد خود را بر زبان آوريد و در تمامي همايش هاي تجاري، جلسات خصوصي و انجمني که شرکت مي کنيد، داوطلبانه چيزي بگوييد. در اين ميان استثنايي قايل نشويد. اظهارنظر کنيد و پيشنهاد بدهيد. پرسش مطرح کنيد و آخرين نفري نباشيد که حرف مي زند. هيچ وقت از اينکه نادان به نظر برسيد، نگران نباشيد، زيرا بي شک اين گونه نيستيد. در ازاي هر فردي که با شما موافق نباشد، شخص ديگري خواهد بود که با شما هم راي است. پس هيچگاه از خود نپرسيد: «چرا جرات مي کنم حرف بزنم؟»

✅ لبخند بزنيد:

🌸 بيشتر افراد معتقدند لبخند زدن به راستي مي تواند به بهبود روح و روان کمک کند. لبخند دارويي عالي براي ضعف اعتماد به نفس است؛ ولي افراد بي شماري هنوز هم اين را باور نمي کنند، زيرا هنگام احساس ترس هرگز خنديدن را امتحان نکرده اند. اين آزمون کوچک را انجام دهيد. بکوشيد همزمان با احساس شکست، لبخند بزنيد. لبخند، ترس را مغلوب مي کند، نگراني را از بين مي برد و غم را شکست مي دهد. لبخند واقعي، احساس مخالفت ديگران را فوراً از بين مي برد. از اين رو اگر بي ريا لبخند بزنيد، شخص مقابل می فهمد و به راستي نمي تواند از دست شما عصباني شود.

🤔آیا مایلید قویترین نیروی جذب این عالم رو بهتون معرفی کنم؟

تا باهاش بتونید هرچیزی رو که دوست دارید به سادگی به دست بیارید؟😳😉

🌼نیروی عشق🌼

❣فقط کافیه فرکانست

💕عشق باشه و محبت

💞بعد ببین توی جذب خواسته هات چه کولاکی به پا میکنی

💓فرکانس عشق

💗قویترین و بالاترین فرکانس این عالمه

📝از امروز تمرین کن:

📛کمتر عصبانی شو

♨️بیشتر محبت کن

🚫کمتر نق بزن

💯بیشتر لبخند بزن

⭕️کمتر دیگران رو قضاوت کن

💢بیشتر به دیگران اجازه بده مطابق با میل و سلیقه ی خودشون رفتار کنند نه مطابق با میل و سلیقه ی تو

❌کمتر حرف منفی بزن

✅بیشتر از عشق صحبت کن

💟از امروز برای زندگیت چند تاالگوی

عشق و محبت انتخاب کن

و

🎇عکسشون رو توی اتاقت بزن و روی صفحه ی گوشی موبایلت بگذار و خیلی بهشون توجه کن📱

💖بعد میبینی که آروم آروم داری توی عشق شبیه اونها میشی

🙌امیدوارم

فرکانست در همه ی لحظه ها روی عشق باشه

🔗تا بتونی به سادگی

تبدیل به آهنربای جذب عالیترینها بشی

🎉🎊🎀🎏🎈🎁

شاد و با محبت و عاشق باشید😄

💢 دنیای خود را با نگاه جدیدی ببینید 💢

گاهی اوقات کارهای روزمره می تواند قدرت تشخیص جزییات خوب دنیایتان را کاهش دهد، در حالیکه آن جزییات زندگی را خوشایند و هدفمند می کنند.

یکی از راههایی که می توانید دوباره توجهتان را افزایش دهید اینست که تصور کنید همه چیز را از چشم شخص دیگری می بینید.

امروز تصور کنید فردی که تا بحال ندیده اید در کنار شما راه می رود.

این فرد کاملا مهربان و بامحبت است، بنابراین لازم نیست نگران قضاوت او باشید - با این حال، تصور اینکه او روز شما را چگونه می بیند جالب است.

این دیدگاه جدید می تواند نور تازه ای را بر برخی کارهای روزمره ی ناآگاهانه ای که دیگر به کار نمی آیند بتاباند.

ممکن است بعد از اینکه دنیایتان را اینگونه ببینید، تصمیم بگیرید برخی چیزها را بهتر کنید.

احتمالا از اینکه به سبب داشتن خانواده و دوستانی شگفت انگیز چقدر خوشبخت هستید، احساس سپاسگزاری نیز خواهید کرد.

بعد از اینکه تمام نعمتهایی راکه دارید با نگاه نو و جدیدی ببینید، سپاسگزاری تان بیشتر خواهد شد.

دنیایم را با چشم دیگری می بینم و به همه چیز با نگرشی جدید نگاه می کنم.

سطح انرژیم افزارش می یابد.

1⃣ذكر( خدايا شكرت) 1810 مرتبه در طي روز گفته شود.

2⃣ذكر ( من ميتوانم) 960 مرتبه در طي روز گفته شود.

3⃣ذكر« إِیَّاکَ نَعْبُدُ وَ إِیَّاکَ نَسْتَعینُ »

40 روز هرروز 110 مرتبه تکرارش برای رسیدن به خواسته هااست

4⃣ذکر (السلام )برای برطرف شدن درد و بیماری هست و 41 بار در روز به مدت 40 روز تکرار کنید

💥در علم اعداد هر ذكري عدد خاصي دارد كه گفتن ان تعداد، انرژي ان ذكر را زيادتر ميكند

( الهه جان اینا حقیقت داره؟) 🤔

❤از طرف خدا❤

🎆 عالم ز برایت آفریدم، گله کردی

🎇 از روح خودم در تو دمیدم، گله کردی

🎆 گفتم که ملائک همه سرباز تو باشند

🎇صد ناز بکردی و خریدم،گله کردی

🎆 جان و دل و فطرتی فراتر ز تصور

🎇 از هرچه که نعمت به تو دادم، گله کردی

🎆 گفتم که سپاس من بگو تا به تو بخشم

🎇 بر بخشش بی منت من هم گله کردی

🎆 با این که گنه کاری و فسق تو عیان است

🎇 خواهان توأم، تویی که از من گله کردی

🎆 هر روز گنه کردی و نادیده گرفتم

🎇 با اینکه خطای تو ندیدم، گله کردی

🎆 صد بار تو را مونس جانم طلبیدم

🎇 از صحبت با مونس جانت، گله کردی

🎆 رغبت به سخن گفتن با یار نکردی

🎇 با این که نماز تو خریدم، گله کردی

🎆 بس نیست دگر بندگی و طاعت شیطان؟؟

🎇 بس نیست دگر هرچه که از ما گله کردی؟؟!

🎆 از عالم و آدم گله کردی و شکایت

🎇 خود باز خریدم گله ات را، گله کردی..

همیشه شکر گذار خدا باش , و به آنچه داری قانع و شاد باش,

🌹شکرت‌ خدا جووونمممم🌹

✅  قوانین  کائنات _ آموزشی

1- قانون جبران :

2- قانون جذب  

3- قانون مزرعه

در کائنات هر فعلي که براي تو صورت مي گيرد يا نعمتي به تو مي رسد  

(حال با هر واسطه اي) بايد در ازاء آن فعلي براي جبران انجام بدهي. چنانچه اين جبران صورت نگيرد، براساس همين قانون، کائنات خودش چيز ديگري را بعنوان جبران از تو مي گيرد.  

بنابراين هر انساني بايد در زندگي خويش بسيار دقيق باشد و به دقت مراقب باشد که چگونه و چرا نعمتي را جبران نكرده است.  

جبران از هر طريقي صورت مي گيرد. از پرداخت يک مابه ازاء گرفته تا جواب لبخندي را با لبخند دادن. برخي آن را به قانون کارما نيز تشبيه کرده اند.

2- قانون جذب:

کل آفرينش و کائنات بگونه اي از جنس انرژي ست (بغير از خداوند که از هيچ جنسي نيست).

افكار و ذهن ما هم از جنس انرژي ست. هريک از ما درست مانند يک فرستنده - گيرنده (هردو در يک مجموعه) هستيم و انرژي هاي خاصي را با فركانس هاي خاص مرتعش و منتشر مي کنيم.

قانون جذب ناظر بر اين امر است که هرگونه انرژي را (چه مثبت و چه منفي) با هر فركانسي مرتعش کني، دقيقا" همان را به سوي خودت جذب مي کني.

مثال: هرگاه بر اين نگراني تمركز شديد داري که نكند فلان بيماري لا علاج را بگيرم و به شدت از آن بترسي، خود بخود سيگنالي در اين رابطه با کائنات مي فرستي که در سطح فركانس خاصي عمل مي کند و (انگار که آنرا از کائنات درخواست کرده باشي) همان را برايت به تحقق درمي آورد.  

حال اختيار با توست که مدام بترسي، مشكوک باشي، نگران آينده باشي، نگران ازدست دادن کسي يا چيزي باشي و ...  

يا نه، به خداوند (زندگي) اعتماد و اطمينان قلبي داشته باشي و هميشه با اتكاء و اتكال به او، و بدون ترس، با انرژي زنده زندگي روزگار را بگذراني و از من ذهنيت هرچه بيشتر دوري کني.

3- قانون مزرعه:

ركن اول قانون مزرعه :

وقتي چيزي مي کاري بايد صبر کني تا در وقت خودش به تو محصول بدهد. غير از اين ممكن نيست.  

پس "صبر" ركن اول قانون مزرعه است. صبر با تحمل تفاوت دارد.  

تحمل همراه با نارضايتي از اين لحظه است در صورتي که صبر همراه با رضايت و پذيرش اين لحظه است  

چون اين لحظه = زندگي (خداوند).

ركن دوم قانون مزرعه:

رسيدگي و مراقبت صحيح از دانه اي که کاشته اي.  

زماني که داري صبر مي کني بايد با تلاش صحيح، مستمر و پي گير همراه باشد (کارهايي هست که بايد در اين مدت انجام بدهي ، از جمله پرهيز از خيلي کارها).  

عجله هرگز کاري را به نتيجه نرسانده و نمي رساند و تنها نتيجه اش

"زجر دروني" خودت است.

👈چگونه نگرشی مثبت و سازنده را در خود ایجاد کنیم؟

یادت باشه دوست من که اگر واقعا و از صمیم قلب دوست داری که زندگی خودت رو تغییر بدی، اولین چیزی که باید اصلاحش کنی نگرشیه که داری! دیگه وقتشه که خیلی جدی به شرایط فعلی زندگیت نگاه کنی و بپذیری که هر چیزی رو که داری همین حالا در زندگیت می بینی به خاطر تصمیم هایی بوده که خودت گرفتی، نه شرایط و نیروهای بیرونی! حالا واقعا دوست داری که این شرایط رو بهتر کنی؟ بهترین و سریع ترین راه اینه که نگرشت رو هدف بگیری و با تمام قوا سعی کنی و فکر و ذکرت بشه 💗تمرکز بر مثبت ها و خوبی ها.💗

جالبه بدونی  که دانشگاه کارولینای شمالی در شرق آمریکای شمالی یک تحقیق و آزمایش علمی ای رو انجام داده که نشون میده💗 نگرش و تفکر مثبت💗 چه تاثیر عمیقی در زندگی انسان ها داره. جالبه بدونی نتایج این تحقیق نشون میده که تاثیر💗 تفکر و نگرش مثبت💗 در زندگی خیلی خیلی فراتر از ایجاد روحیه و حس و حال خوب در فرده و نگرش مثبت به صورت مستقیم بر میزان اثربخشی و ارزشمندی اون فرد در زندگی شخصی و حرفه ای که داره اثر میگذاره!

تحقیقات این دانشگاه نشون میده نگرش و تفکر منفی ذهن انسان رو به روی فرصت ها و اتفاق های خوبی که در هر محیط وجود داره می بنده. می دونی چرا؟ چون به محض اینکه ذهن بر منفی ها تمرکز می کنه، اون رو به عنوان یک تهدید تلقی میکنه، به همین علت فورا میره توی لاک خودش.

فرض کن که مثلا داری توی جنگل راه میری و یک دفعه یک ببری رو میبینی. در این حالت ذهنت چکار می کنه؟ همه چیز رو فراموش میکنه و صرفا تمام هم و غمش این میشه که تو رو از دست این ببر نجات بده. درسته؟ در اون لحظه تمام فکر و ذکرت میشه فرار کردن و دیگه نه چیزی رو میبینی نه چیزی رو میشنوی… خطر که تموم شد و نجات پیدا کردی کم کم مجددا می تونی محیط اطرافت رو حس کنی… درخت های جنگل رو میبینی و … جزییاتی رو میبینی که با اینکه قبل از این هم وجود داشت اما درست چند لحظه ی قبل نمی تونستی ببینیشون!  

می بینی دوست من؟ این دقیقا همون بلاییه که زمانی که غرق منفی ها میشی به سر خودت میاری و باعث میشه کاملا ناخواسته بسیاری از فرصت ها و موقعیت ها و … رو از دست بدی و با بی توجهی تمام از کنارشون رد بشی! نکته ی جالبتر اینه که همین آزمایش دقیقا عکس این موضوع رو هم ثابت کرده که افراد مثبت نگر فرصت ها و موقعیت های عالی بسیار خوبی رو در زندگی میبینن. چون ذهنشون به روی فرصت ها بازه و مدام در تلاش هستن که مهارت هایی رو یاد بگیرن که ممکنه در ادامه به دردشون بخوره…

حالا که متوجه شدی چگونه 💗نگرش مثبت💗 می تونه زندگیت رو متحول کنه، اجازه بده این موضوع رو با هم بررسی کنیم که چگونه می تونی یک چنین نگرش مثبتی رو در خودت شکل بدی.  

به چی تمرکز می کنی؟ همون زندگی تو رو شکل میده!

🌺اولین چیزی که باید بدونی اینه دوست من که به هرچیزی که داری بهش تمرکز میکنی، زندگیت رو شکل میده.🌺

می دونم که ممکنه این حرف دیگه به یک حرف تکراری و کلیشه ای تبدیل شده باشه اما تا زمانی که این اصل بسیار مهم رو با قلب و جونت نپذیری و در زندگیت اجرایی نکنی هیچ اتفاقی در زندگی تو دوست خوبم نمی افته! سعی کن که در هر موقعیتی صرفا بر زیبایی ها و موارد مثبتی که در اون موقعیت وجود داره تمرکز کنی و تا زمانی که این کار به یک عادت برای تو تبدیل بشه با تلاش و استمرار تکرارش کنی.

یک برنامه ی هدفمند برای هر روز صبحت تعریف کن

کارهایی که در شروع روز خودت اونها رو انجام میدی تاثیر بسیار زیادی بر کل روزت داره! بنابراین خیلی مهمه که از این فرصت به بهترین نحو ممکن استفاده کنی و یک روز عالی و بی نظیر رو برای خودت شکل بدی. می تونی در ابتدای صبح یک تمرین مدیتیشن یا تجسم ساده انجام بدی، مطالعه کنی، ورزش کنی و … و سعی کنی که یک حس و حال خوب و مثبت رو در خودت ایجاد کنی و روزت رو با حس و حال خوب شروع کنی.

به صحبت هایی که میکنی خیلی دقت کن!

کلمه هایی که بر زبان میاری خیلی روی تو تاثیر داره دوست من. هرچه سعی کنی از کلمات مثبت و با بار مثبت بیشتر استفاده کنی، نه تنها حس و حال به مراتب بهتری رو به صورت کاملا ناخودآگاه حس میکنی، بلکه قدم به قدم یک نگرش مثبت و قوی رو داری در خودت شکل میدی.

گویند:

دهقانی مقداری گندم در دامن لباس پیرمرد فقیری ریخت پیرمرد خوشحال شد و گوشه های دامن را گره زد و رفت!

درراه با پرودرگار سخن می گفت:

( ای گشاینده گره های ناگشوده، عنایتی فرما و گره ای از گره های زندگی ما بگشای )

در همین حال ناگهان گره ای از گره هایش باز شد و گندمها به زمین ریخت!

او با ناراحتی گفت:

من تو را کی گفتم ای یار عزیز

کاین گره بگشای و گندم را بریز!

آن گره را چون نیارستی گشود

این گره بگشودنت دیگر چه بود؟

نشست تا گندمها را از زمین جمع کند , درکمال ناباوری دید دانه ها روی ظرفی از طلا ریخته اند!

ندا آمد که:

تو مبین اندردرختی یا به چاه

تو مرا بین که منم مفتاح راه

👤پروين اعتصامى