2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک قانون جذب بیاین الهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 769 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی جواب سوال منم میدونه بگه خواهشا خیلی درگیرشم

عزیزم سوالت چی بود پیداش نکردم؟؟  بیا تاپیک اصلی بپرس 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

@sara0098  

عزیزم بیا برامون از جذب های خوشگلت بگو

خداروهزاران مرتبه شکر که اینقدر جذب های خوب داری که به گفته خودت برات عادی شده

ولی عزیزم ما که اول راهیم به این انگیزه ها نیاز شدیددد داریم

حتما برامون تعریف کن🙏

ممنونتم🌹

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir

🌲گاهی برای انداختن یک درخت، باید صد ضربه با تبر بزنیم.

از این صد ضربه، نود و نه ضربهء اوّل، کارشان این است که شرایط را برای ضربه صدم آماده کنند.

اینکه درخت، در طی نود و نه ضربه، هنوز سر جایش ایستاده است، دلیلِ بیهودگی آن ضربات نیست، دلیل دلسردی نیست، دلیل ناامیدی نیست.

"هر مبارزه ای، به همین شکل است."

اینکه اقداماتی که می کنیم به سرعت جواب نمی دهد، نباید در عزم و اراده ي ما خللی ایجاد کند.

پس باید هر کاری می کنیم، بگذاریم به حساب یکی از همان نود و نه ضربه اول.

ضربه صدم بالاخره از راه می رسد و درخت را می اندازد، نگران نباشیم...

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

🌹اگر به دنبال سوالات منفی بروید ذهنتان نیز به دنبال جوابهای منفی می رود مثلا چرا من این قدر بدشانسم؟

چرا کارهایم خوب پیش نمیرود ؟چرا همیشه ترکم میکنند؟وبسیاری از این سوالات منفی که سودی برایتان نخواهد داشت در عوض سوال های مثبت از خودتان برسید تا جواب های مثبت بگیرید بپرسید که چه چیزی خوشجال ،  موفق وجذابتان  میکند بقیه را به ذهن بسپارید نیاز نیست که پاسخ دهید ذهن ناخودآگاه به دنبال جواب مثبت میرود وچیزهایی را پیدا میکند که برایتان خوش آیند است...

سلاااااام به همه ی دوستای عزیزم خوبید الحمدالله؟

امروز یه روز عالیه مثل بقیه روزها و امیدوارم یه خبر عالی بشنوید ک هیجان زدتون کنه و خوشحال بشید حسابی😄😄😄

من ک صبحها یکم سختمه بیام ولی انگار امروز کلا بچه ها کم اومده بودند رفتم تاپیکو دیدم

الهه جان ممنون ک جواب سوالمو دادی💗💗💗

خیلیییی لطف کردی واقعا قشنگ توضیح میدی تو خودت باید یه کانال جذب راه بندازیاااا😁😁😁

فقط کاش این احساس نیاز رو یکم بازش میکردی و راهی نشونمون میدادی ک دیگه حساس نباشیم

امروز دوباره فایل آقای شریفی رو در این مورد گوش کردم

میگه ک چون خواستمون رو بزرگ میدونیم احساس نیاز میکنیم و نباید اونو بزرگ بدونیم!!! 

خب خداییش واسه ما بزرگه میدونم واسه خدا بزرگ نیست اونم با این همه معجزه ک تو قرآن و... اومده ولی من واقعا هرکاری میکنم ک خواستمو کوچیک نشون بدم واسه خودم۲دقیقه خوبم ۲دقیقه حس نیازم شدید میشه😔میبینم همه چیز زندگیم تحت الشعاع این خواستمه.حتی روابطم با اطرافیانم!!! موندم چکارش کنم ک این حس نیاز رو نداشته باشم. باورت میشه حتی ایمانمم تحت الشعاع قرار داده!!😐

البته واقعا طبیعیه ب نظرم چون هرکسی تو زندگی یه خواسته خیلییی بزرگ داره

ما آدمها خودمون ک در برابر قدرت خدا کوچیکیم خواسته هامون بزرگند ولی خدا بزرگه و براش واقعا کاری نداره ولی خب ما ک نمیتونیم خودمون رو بزرگ کنیم در برابر خدا!!! 

من هرچقدرم رو خودم کار میکنم اخرش احساس نیاز دارم ب حاجتم و نمیدونم ک چکارش کنم ک بیخیالش بشم چون نه تنها زندگی خودم بلکه زندگی بقیه رو هم تاثیر روش گذاشته! چطوری باید رهاش کنم؟ هنوز اینو نفهمیدم ک با این حس نیاز چکار کنم؟

خب نیاز داریم ک میخواهیم الکی ک نمیتونم بگم من فلان چیزو دارم ک! 

تو فرض کن کسی منتظر یه عمل جراحیه ک ب پول نیاز داره و خودشم واقعا نداره و اگه عمل نشه، معلوم نیست چه به سر سلامتیش میاد و حتی ممکنه بمیره! خب الان واقعا نیاز ب پول داره 

واقعا سخته و نمیتونه بگه ک من ب پول احتیاج ندارم و کاملا سالمم درصورتی ک رو تخت بیمارستان افتاده و فردا بااااید عمل بشه الان چکار کنه خداییش؟؟؟ 

یا کسی ک میخاد ازدواج کنه، مسلما حس نیاز داره ک میخاد ازدواج کنه نمیتونه بگه ک من الکی میخام ازدواج کنم و نیازی ب جنس مخالف ندارم که !!!!! چکار کنه نیازش رو خب؟! نمیتونه بگه ک من الان همسر دارم و در آرامشم، خب در آرامش نیست چون همسری نداره. اینجور نیازها طبیعی اند و نمیشه سرکوبشون کرد جز از راه حلال...

اینا رو مثال زدم ک بگم گاهی نمیشه حس نیاز رو سرکوب کرده واقعا نیاز داریم ب خواستمون! 

عاخه همشم ک نمیشه منتظر معجزه شد، میشه؟؟؟!!!

@sara0098  

خوبه ک این تاپیک بازه وگرنه من سوالامو چکار میکردم😁

حالا الهه از دست من میاد و تاپیک رو تعطیل میکنه😆

نمیدونم چرا شماها سوال ندارید؟!🤣

همتون استادید فکر کنمااااااا😃😉

عه توام سر ۲۱ روز اینجوری شدی😂😂😂 لابد یه حکمتی توشه سارا. مهم حس و حالته هر کاری باید بکنی ک حست ...

اره دقیقا فک کنم من و تو زودتر ازبقیه به خواسته مون میرسیم    

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.

بچه ها من این هفته داره کلی اتفاقای قشنگ برام میفته مطمینم که وجودم داره از انرژی های منفی پاک میشه و نشونه ها دارن کم کم میان  

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.