2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک قانون جذب بیاین الهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 769 پست
خانمها این دود کردن اسپند خیلی تاثیر گذاره دیروز کلا از صلح تا شب همسرم دراز کشیده بود و توخودش بود ...

ایوللِلل محبوبه آره واقعا عالیه منم امتحان کردم

عود هم فوق العاده است امتحان کن. حس آرامش به من دست میده عالللللیههههه👌

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من چند روز پیش با خودم می گفتم ای کاش یه خودکار روون می داشتم که نوشتن نامه ها برام راحت می ش ...

این جذبای کوچیک فقط یه نشونه اند ک خدا بگه داری راهو درست میری و قراره ب زودی ب جذبای بزرگتم برسی

آفریننننن👏👏👏👏👏

خداوکیلی چقدر من حرف میزنم نصف صفحات تاپیک مال منه😆😆😆😆

یعنی بشینم پا گوشی تا شب نشستمااااا مگه با تراکتور بلندم کنن😂😂😂😂

انگار گوشی میچسبه ب دستم اونم چسب ۱۲۳🤣🤣

خب منم برم دنبال کارام.

داشتم تمام صفحات تاپیکو میخوندم ک حرفای قشنگ تک تکتون رو بخونم

همتون عالییی هستید چقدر عالیه ک آدم این همه دوست خوب داشته باشه سراسر انرژی مثبت

😍😍😍😍😍😍😍😍

سلام سلام ب دوستای گلممممممم خوبین ان شالله چ روز خوبیه خدایا شکرت...منو گلی صدا بزنین عشقا......میگما من ی سوال ذهنمو بدجور درگیر کرده اعصابمو ریخته بهممممم من هر چی فکر میکنم هر چی خیال خوب میکنم برا کس دیگه ای صورت میگیره درست مثل رویای خودم دیگه داره اعصابم میریزه بهم....اقای شریفی تو یکی از ویس هاشون گفتن چون تو ذهنتون مالکیت ندارین برا یکی دیگه درست میشه....ولی من هر چی فکر میکنم ک ب خودم مالکیت میدم ولی بازم برا بقیه میشه ن خودم درست همونطور ک من تو ذهنم بهش فکر کردم اگه اینجوری باشه ک من ناامید میشم

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....

چقد انرژیم میاد پایین وقتی اینطوری میشه ..ولی بازم توکل بخدا هر چی خودش صلاح میدونه بشه خداااایا بخاطر همه چی شکرت.قعطا بعد از هر سختی اسونی هست .......ب آنچه پیشاپیشم است با اعجاب مینگرمممم😍😍😍😍

خداوند عهده دار کار حضرت یوسف شد. پس قافله ای را نیازمند آب نمود تا او را از چاه بیرون آورد سپس ...

دلم انقد گرفته متن رو با اشک خوندم خدا گواه من خودم همیشه همه رو تشویق میکنم ب حجاب و نماز و توکل و آرامش...

ولی کار توخودم موندم انگار قفل شده ایست کرده انگار اصلاً دیده نمیشم ن تغییری ن ...

ممنون بابت متن زیباتون😭💖💖

خوشحالم ک اینجام بین شما دوستای خوبم...

میشه برای حاجت روایی وعاقبت بخیریم1 دونه صلوات هدیه کنی ب روح بزرگوار رسول الله 🙏💞
سلام خانمی خوبی عزیزم ،اینجاییم تا الهه جون بیاد  

اونجا کجاست؟🙏

من استرس دارم گم کنم این تاپیک رو خیلی وارد هم نیستم لطفاً راهنمایی م کنید🙏💖💖

چرا تو تل گ ر ا م گروه نمیزنید؟

میشه برای حاجت روایی وعاقبت بخیریم1 دونه صلوات هدیه کنی ب روح بزرگوار رسول الله 🙏💞
دلم انقد گرفته متن رو با اشک خوندم خدا گواه من خودم همیشه همه رو تشویق میکنم ب حجاب و نماز و توکل و ...

عزیزم خیلی خوش اومدی مطمن باش خدا خیلی دوست داشته ک اومدی اینجا و با این تاپیک اشنا شدی مطمن باش بهترین روزا در انتظارته برو تاپیک اصلی رو بخون مطمن باش از این حال درمیای

اونجا کجاست؟🙏 من استرس دارم گم کنم این تاپیک رو خیلی وارد هم نیستم لطفاً راهنمایی م کنید🙏💖💖 چر ...

ادرسش تو امضای استارتر هست عزیزم از ص ۴بخون زودی بهمون برسی

اونجا کجاست؟🙏 من استرس دارم گم کنم این تاپیک رو خیلی وارد هم نیستم لطفاً راهنمایی م کنید🙏💖💖 چر ...

اونجا تو امضا من😄😅😅😅گم نمی‌کنی من هواتو دارم الهه اومد صدات میزنم

ای جانم نگران نباش ،صدات میزنیم خانمی 

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

@sara0098  

سلاااام الهه جان خوبی عزیزم.ببخشید یکم دیر اومدم تا داشتم مینوشتم تاپیک قفل شد😢

حسم خوبه و خدارو شکر ک خیلییییی از زندگی جدیدم از اخلاق جدیدم راضی ام. حداقل میتونم بگم فوق العاده کم عصبی میشم و افکار منفی و دلهره کم دارم ولی یه سوال دارم بازم😁

اینکه میگند نباید نسبت ب خواستتون حس نیاز داشته باشید رو یکم درکش برام سخته! خب واقعا ب خواستمون نیاز داریم ک از خدا خواستیم دیگه🤔 نمیگم ک اگه نرسم چی میشه هااااا ک بخام ضدش رو بگم ک اگه برسم چی میشه و فلان...

میدونم ک میرسم بهش و خدام بهمون میده هاااا ولی خب واقعا دل تو دلم نیست و احساس نیاز شدید دارم ک برآورده بشه و نمیتونم اینو انکار کنم. علاوه بر این نیاز دارم ک تا زمان مشخصی اون حاجتم برآورده بشه و این یکم منو بیشتر حساس کرده چون تنها من نیستم خانوادمم نیاز دارند ک اون زمان مشخص، خواستمو بهش برسم. و این بیشترررر منو درگیر کرده. اضطراب اونا رو ک میبینم حالم یکم دگرگون میشه گرچه حواسمو پرت میکنم و ب خودم آرامش میدم ولی ته ته دلم اون حس نیازم شدیدتر میشه وقتی اضطراب خانوادمو میبینم( نکنه این احساس نیاز نوعی اضطراب باشه؟)

وویس آقای شریفی رو هم در این زمینه گوش کردم ولی قانع نشدم هنوز. میشه کمکم کنی؟

هرکاری میکنم واقعا ذهنم درگیرشه و واقعا نیاز شدید دارم ب خواستم ک برآورده بشه نمیتونم ذهنمو منحرف کنم

تجسم میکنم، شادم، خودمو در اون حال تصور میکنم ک خواستم برآورده شده و میدونمم ک میرسم ولی واقعااا نیاز شدید دارم ک زودتر برسم. چون زمان اون خواستم داره روز ب روز نزدیکتر میشه.

این احساس نیاز منو داره اذیت میکنه خیلییییی😐

@sara0098    

الهه جان من دوباره سوال برام پیش اومد 

میشه خودت یکم در مورد مطلب آخری ک  تو اون تاپیک گذاشتی توضیح بدی؟ خیلی مطلبش عالییی بود ولی راهکاری نداده بود!!!!

۱) آدمای اطراف منفی نگر:  گفته تو محیطهایی باشید ک مثبت نگر باشند! خب ما نمیتونیم از اونایی ک متفی نگرند، دوری کنیم چون خانوادمونند! فقط میتونیم در برابر حرفاشون بی تفاوت باشیم و مقاومت نکنیم.

۲) هدف کثیف: یکم اینو توضیح میدی ک راه حل دوری کردن ازش چیه؟ 

۳) ذهن نقاد : ک دقیقا منم اینجوری ام و ذهنم همش سوال داره و شک میاد در مورد هرکسی. حرفای مثبت میزنم و ذهنمو منحرفش میکنم ولی خب واقعا یه سری چیزا انگار واقعیت داره.

مثل اینایی ک تو کانال جذباشون فقط دارند دوره هاشون رو تبلیغ میکنند واسه فروش بیشتر و پولدارتر شدن خودشون! 

مثلا آقای عباس منش ک جذب کار میکنه، اووووه دوره هاش رو ب چه قیمتایی داره میفروشه😲 و حتی خود آقای شریفی ام داره دوره هاشو میفروشه و هی جدیدا تبلیغ تبلیغ میکنه

دارم از دستش ناراحت میشم واقعا😔

چکار کنیم تا ذهن نقادمون رو کنار بزنیم؟؟؟