@sara0098
سلاااام الهه جان خوبی عزیزم.ببخشید یکم دیر اومدم تا داشتم مینوشتم تاپیک قفل شد😢
حسم خوبه و خدارو شکر ک خیلییییی از زندگی جدیدم از اخلاق جدیدم راضی ام. حداقل میتونم بگم فوق العاده کم عصبی میشم و افکار منفی و دلهره کم دارم ولی یه سوال دارم بازم😁
اینکه میگند نباید نسبت ب خواستتون حس نیاز داشته باشید رو یکم درکش برام سخته! خب واقعا ب خواستمون نیاز داریم ک از خدا خواستیم دیگه🤔 نمیگم ک اگه نرسم چی میشه هااااا ک بخام ضدش رو بگم ک اگه برسم چی میشه و فلان...
میدونم ک میرسم بهش و خدام بهمون میده هاااا ولی خب واقعا دل تو دلم نیست و احساس نیاز شدید دارم ک برآورده بشه و نمیتونم اینو انکار کنم. علاوه بر این نیاز دارم ک تا زمان مشخصی اون حاجتم برآورده بشه و این یکم منو بیشتر حساس کرده چون تنها من نیستم خانوادمم نیاز دارند ک اون زمان مشخص، خواستمو بهش برسم. و این بیشترررر منو درگیر کرده. اضطراب اونا رو ک میبینم حالم یکم دگرگون میشه گرچه حواسمو پرت میکنم و ب خودم آرامش میدم ولی ته ته دلم اون حس نیازم شدیدتر میشه وقتی اضطراب خانوادمو میبینم( نکنه این احساس نیاز نوعی اضطراب باشه؟)
وویس آقای شریفی رو هم در این زمینه گوش کردم ولی قانع نشدم هنوز. میشه کمکم کنی؟
هرکاری میکنم واقعا ذهنم درگیرشه و واقعا نیاز شدید دارم ب خواستم ک برآورده بشه نمیتونم ذهنمو منحرف کنم
تجسم میکنم، شادم، خودمو در اون حال تصور میکنم ک خواستم برآورده شده و میدونمم ک میرسم ولی واقعااا نیاز شدید دارم ک زودتر برسم. چون زمان اون خواستم داره روز ب روز نزدیکتر میشه.
این احساس نیاز منو داره اذیت میکنه خیلییییی😐