2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه میاید خیلی واجبه

145 بازدید | 8 پست

بچه ها اینجا کسی از یخچال سر در میاره یخچال نیک سان مارکش الان نیم ساعته اصلا برق تو یخچال نمیاد اصلا کار نمیکنه یعنی چش شده؟ 

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
چراغ داخلش خاموشه؟

اره هم چراغ داخلش هم رو صفحه نمایشگر درش موتورش کار نمیکنه

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها جدی میگم یه دغدغه شده برام الان تو این گرونی مرغ و گوشتام و... همه خراب میشن چیکار کنم اخه

اره هم چراغ داخلش هم رو صفحه نمایشگر درش موتورش کار نمیکنه

اون چیزایی رو که شما میتونی نهایتا چک کنی ...اگه به سه راهی یا محافظ وصله سالم بودن اونا...سالم بودن دوشاخه و سیم و از همه مهمتر فیوز

اون چیزایی رو که شما میتونی نهایتا چک کنی ...اگه به سه راهی یا محافظ وصله سالم بودن اونا...سالم بودن ...

محافظ که سالمه سیمشو نمیدونم شوهرم میگه احتمالا سیمش کشیده شده یخچال مگه فیوز داره؟ 

نمدونم والو ☺

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا