2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره

828 بازدید | 81 پست

حالم از تموم مردهای خیانت کار بهم میخوره 

حالم از تموم هم جنس هام که با کاراشون زندگی یکی دیگه رو خراب میکنن بهم میخوره

حالم بهم میخوره از کسایی که مث من ضعیفن

چرا خدا منو نمیبینه 

چرا خدا تقاصمو پس نمیگیره

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده عزیزم  ؟ منم حالم  بهم میخوره  واقعا  از اینایی ک گفتی

هیچی شوهری که برام مث خدا بود 3ماهه تمام بازیم داد

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

الهی معلومه خیلی عذاب کشیدی. خدا بهت صبرو آرامش بده 😔

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
هیچی شوهری که برام مث خدا بود 3ماهه تمام بازیم داد

اگر مردی رو مثل خدا برای خودمون نکنیم میفهمیم چه خبره و چی هستن .....نعوذ بالله هیچکی خدا رو نمیگیره که 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
اگر دوست داری آروم باش و بگو که جریان چیه؟

3ماه پیش وقتی فهمیدم بهم خیانت کرده قسم خورد ک تمومش میکنم ولی بعد 3ماه امشب فهمیدم تموم نشده دلم میخواد بمیرم نبینم اینجوری رو دست خوردم

منم حالم بهم میخوره ولی اخه کی اینا تقاص کثافتکاریاشون و میبینن؟

کاش تو همین دنیا جواب بدن