2777
2789
عنوان

انتخاب شما؟؟؟؟؟؟

289 بازدید | 42 پست

سلام  عزیزای من میشه کمکم کنید؟برام خواهرانه جواب بدید.بین دو مورد زیر انتخاب شما کدومه؟

مورد اول یه کارمنده که ماهیانه 3تومن حقوق میگیره (به روایت خودش)و واقعاااااا چشم پاکه و پسر خوبیه فقط نه خونه داره و نه ماشین و خانوادش سطح متوسطی دارن و یه مادرررر فوق العاده داره،این آقاخیلیییی دوستون داشته باشه و اخلاق بدش این باشه که حتی کوچک ترین چیزی درمورد شما رو بره تحقیق کنه و در بیاره و همه چیززوووووووو بدونه درموردتون یعنی به همه چی برسه

و مورد دوم یه اقای دیگه ای که اونم واقعا دوستون داشته باشه و کارش خرید و فروش طلا باشه و یه کارگاهم داشته باشن که ماهیانه بالای 10تومن باشه با یه خانواده ی خیلی خوبببب و مرفح و خونه دار و ماشین دار باشه ولی خواهرش جدادشده باشه یه بار و بگن به خاطر اعتیاد اون اقا بوده!ولی یه کوچولو تند رو و رک باشه!

و قیافه های هردو متوسط رو به پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.