2777
2789

متاسفانه نسبت به یکی از اقوام ایرانی حساسم و توی دلم ازشون خوشم نمیاد، الآن دقیقا یه خاستگار با شرایط خوب از همون قومیت دارم نمیدونم با خودم وتفکراتم چیکارکنم،خودم میدونم متاسفانه رفتارم نژادپرستانست و زشته ولی چیکارکنم یه عمر طرزفکرم اینجوری بوده،

پیش خودم میگم اگه باهاش ازدواج کنم خانواده و فامیل ممکنه مسخره کنن،چون دقیقا چنین تجربه ای داشتیم قبلا، نمیدونم فقط بخاطر این مورد که اسمش ایراد هم نیست طرفو رد کنم یا نه، درگیری پیداکردم با خودم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث نزاد پرستی نیس بحث تفاوت فرهنگاست .فردا هر رفتاری دیدی خوشایندت نبود مطمین باش ربطش میدی به همین تفاوت قومیت.منم یخ خاستگار ترک داشتم 😆عالی ولی وفتی نمتونم بعصی رفتارسون تحمل کنم مگه مجبورم وارد ازدواج شک دار بشم.بنطرم به شخصیت تو بر مبگرده نه نطر ما .

درکت میکنم عزیزم. منم متاسفانه همچین حسی رو دارم. و واقعا میترسم ازشون و دلهره دارم و یک حس بد دارم. میدونم به قول شما خیلی زشت و نادرسته ولی دست خودم نیست.  

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری

من هم از یک قومیت خوشم نمیاد اگه بهترین شرایط هم داشته باشه میگم نه.

شما هم تصمیمی بگیر که بعدا پشیمون نشی.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

این مصداق‌ هیچ وقت هیچی رو‌منع نکنید هست هااا😅

دقیقا راجع ب هر چیزی حساسیت داشته باشی سرت میاد

ولی در کل دوست من

خیلیییی با طرفت و خانواده اش رفت و آمد داشته باش قبل ازدواج

ببین‌با آداب و رسوم‌و اخلاقاشون‌میتونی کنار بیای یا نه

ب شرایط ظاهریش اصلا اکتفا نکن

ازدواج نکن  تصورت عوض نمیشه چون خیلی دهن بینی ‌به فکر اینی که کی‌ مسخرت قراره بکنه  اعتم ...

بحث اعتماد بنه نفس نیست بهر حال ادم یه عمر تو فامیل قراره رابطه داشته باشه .چرا هم خودشو عداب بده هم پسر مردم.وقتی خودش افوام خودشو بهتر میشناسه 

ازدواج نکن چون تصورت تغییر نمیکنه بعدها همینو سرکوفت میزنی. و اینکه ببین اختلاف فرهنگیتون چطوره چه جیزی تو اون قوم‌عست که دوست نداری.‌‌ البته هیچ وقت هنه ادمها شبیه هم نیستن ولی تفاوت فرهنگی خیلی مهمه چیری که از نظر شما خوب نیست از نظر خیلی ها ممکنه خوب باشه

بحث اعتماد بنه نفس نیست بهر حال ادم یه عمر تو فامیل قراره رابطه داشته باشه .چرا هم خودشو عداب بده هم ...

اینطوری که نمیشه آدم موقعیت های خوبشو بخاطر افکار مسخزه فامیل از دست بده