parیa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 353 عنوان یه سوال برای بارداری دوست جونیاااا😘 102 بازدید | 13 پست سلام من این ماه دارو مصرف کردم .از سوم تا امشب که هفتمم بود قرص خوردم شب پنجم هم1 امپول زدم.28برج باید برم سونو که ببینم فولیکول هام چه جوریه .میخوام بدونم میتونم این چند وقت رابطه داشته باشم یا صبر کنم تا بعد از سونو ؟ سرگشته ی محضیم و در این وادیِ حیرت , عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم 1397/11/22 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ندا0309 عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1317 بستگی به پری هات داره اگه سیکلات کوتاهه اقدام کن اگه نه که بذار بعد سونوواینکه وللللل کن بابا بخاطر دل خودتون رابطه داشته باشین
parیa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 353 بستگی به پری هات داره اگه سیکلات کوتاهه اقدام کن اگه نه که بذار بعد سونو واینکه وللللل کن با ... پری هام نامرتبه سابقه کیستم دارم میترسم سرگشته ی محضیم و در این وادیِ حیرت , عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
parیa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 353 راحت باش اشکال نداره شما بچه دارین؟ سرگشته ی محضیم و در این وادیِ حیرت , عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
صحرا۷۲ عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2324 چرا نداشته باشین؟ببخشید ولی مگه اسپرم میخواد تموم شه که اگر الان نزدیکی داشته باشین اسپرما تموم بشه؟سخت نگیرید هر چقد سخت بگیرید بدترهرابطه رو فقط واسه بارداری انجام ندین واسه عشق و حال خودتون انجام بدین که زودتر جواب بگیرین
ندا0309 عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1317 پری هام نامرتبه سابقه کیستم دارم میترسم منم سیکلام طولانی و نامرتب بودپس میتونی صبر کنی بعد سونو اقدام کنیاونجوری انرژیتم بیشتره
parیa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 353 چرا نداشته باشین؟ ببخشید ولی مگه اسپرم میخواد تموم شه که اگر الان نزدیکی داشته باشین اسپرما تموم بش ... نه گلم اسپرم تموم نمیشه 😁من سری اول که اقدام کردم مرتب یک شب درمیون رابطه داشتم .بجای اینکه حامله شم ،کیست تخمدان گرفتم .بهمین خاطر ترسیدم این سری هم اینجوری بشه . سرگشته ی محضیم و در این وادیِ حیرت , عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
parیa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 353 منم سیکلام طولانی و نامرتب بود پس میتونی صبر کنی بعد سونو اقدام کنی اونجوری انرژیتم بیشتره ممنون عزیز دلم بابت پاسخگوییت 😘😘برام دعا کن خدا این ماه نی نی بزاره تو دلم 😢😢 سرگشته ی محضیم و در این وادیِ حیرت , عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
صحرا۷۲ عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2324 نه گلم اسپرم تموم نمیشه 😁 من سری اول که اقدام کردم مرتب یک شب درمیون رابطه داشتم .بجای اینکه حامله ... نه بهترین حالتش همون یه شب در میونهکیستت ربطی به تعداد نزدیکیاتون ندارهاتفاقا تو روند خوب شدن کیست هم موثرهعشقتونو بکنید بابااااا😁
parیa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 353 [QUOTE=82052300]نه بهترین حالتش همون یه شب در میونه کیستت ربطی به تعداد نزدیکیاتون نداره اتفاقا تو روند خوب شدن کی چقدر پایه 😁😁😍😍😍ممنون عزیزم سرگشته ی محضیم و در این وادیِ حیرت , عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
صحرا۷۲ عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 2324 [QUOTE=82052300]نه بهترین حالتش همون یه شب در میونه کیستت ربطی به تعداد نزدیکیاتون نداره اتفاقا تو ر ... خواهش😁😁😁😚
sara1666 عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 4552 شما بچه دارین؟ من دیگه یه پا دکتر شدم واسه خودم از بس رفتم دکتر و این قرص و آمپولا رو استفاده کردم عزیزم...اولی فوت شد خداروصدهزارمرتبه شکر الان باردارم....براتون دعا میکنم بزودی زووود نتیجه بگیرین خیلییی انتظار و دوا درمان سخته عریزم خیلی😔