2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106470 بازدید | 1117 پست
عزیزم این احساس رو به خودت تلقین نکن.حتما شوخی میکنه.طوری رفتار نکن که بخواد سر بیاره.خواهرم وقتی گف ...

اره عزیزم راس میگی اووف انشالله ب زودی مامان بشی 😘😘😘ممنون خاهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من .چای داغه سوزی

من .عزیزم چای تو بخور سرد نشه

من .چای تو بخور سرد شد

من .چای تو بخور

شوهرم .اه این که یخه برو داغش کن

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!

من:وای فا گوشیتو روشن کن

شوهر:روشنه.(درحالی که خاموش بوده وتازه روشن کرده.)

30 ثانیه دیگه شوهر:پاشو بخواب معتاد

🧚‍♀️رژیم لاغری _ فیت شو 🧚‍♀️گروه نارنجی 🍊شروع ۱۵تیر   ۱۴۰۱                      وزن اولیه77....وزن الان۷۲.۲۵....وزن هدف۶۰   💒.       اتفاقا‌ خیلی رو فرمم ،فقط فرمم دایره ایه،😄             ترک زبانم،✋

شوهر :مرسی  

من:خرسی  

شوهر  

🧚‍♀️رژیم لاغری _ فیت شو 🧚‍♀️گروه نارنجی 🍊شروع ۱۵تیر   ۱۴۰۱                      وزن اولیه77....وزن الان۷۲.۲۵....وزن هدف۶۰   💒.       اتفاقا‌ خیلی رو فرمم ،فقط فرمم دایره ایه،😄             ترک زبانم،✋
+بوسم کن بعد برو -ای بابا دیرم شد(ماچ)

وااااای عین ما البته ساعت پنج ونیم صبح چون زودباید بره

من .چای داغه سوزی  من .عزیزم چای تو بخور سرد نشه من .چای تو بخور سرد شد من .چای تو بخور شوه ...

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
سلام علیکم سلام

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

من: عزیزم، خدانگهدار.

شوهرم: دلم برات تنگ میشه. ( دیالوگ مال وقتی که شوهرم داره میره سرکار) ...البته من مجردم،،،این جملات رو،محضِ دلداری دادن به خودم نوشتم

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم