2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست
دلم کباب شد باامضات برا منم دعا کن من بچه ناقص میارم پس نداشته باشی بهتراینه که بچه ی ناقص بیاری؟درس ...

آخی عزیز دلم.چرا ناقص؟؟کاش یه ازمایش ژنتیک میرفتین.به حق فاطمه زهرا خدا یه بچه خوب و سالم تو بغلت بذاره و بهت ارامش بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پرستار نیست ماماس😡

خوب شد گفتی ماما کیه پرستار کیه وگرنه نمیدوستم ممنون که روشنم کردی 

اینجا همه خود درگیری دارن خدا شاهده...

خدایا خودت شفا بده

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
خخخخخ عزیزم😘😍😘😍

تبسم جون به جون بچم اینجا همه درگیرن با خودشون باور کن جدی میگما....‌خوبه نزدیک آدم نیستن وگرنه زنده زنده قورتت میدن....‌  فکر کردم تو هم از اونایی میخوای منو بخوری.....حلال کن بابت لحنم....ببخشید گلی....

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
تبسم جون به جون بچم اینجا همه درگیرن با خودشون باور کن جدی میگما....‌خوبه نزدیک آدم نیستن وگرنه زنده ...

نه عزیز دلم طوری نیس راحت باش خوشگلم😘😍😘😍😘😍

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
خانوم محترم تو هیچی نمیدونی الکی زر نزن فهمیدی حوصله جواب دادن به اراجیف یکی مثل تو رو ندارم انگار م ...

عزیزم به نظرم توضیحات امضاتو بردار هرکسی ک ببینه خب نظر میده دیگه شما ک اعصاب جواب دادن نداری برش دار

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 

پوووووووووووووووووووووووووووووووول

پوووووووووووووووووووووووووووووووول

پووووووووول

پوووووووووووووووووووووووووووووووووووووول

پوووووووووووووووووووووووووووووووووووووول

💐من💐دختر💐بارونم  💐 من💐همان💐هوای 💐بارونی  💐 ام💐من💐همان💐بوی💐نم💐بارونم💐
پووووووووووووووووووووووووووووووووووول پووووووووووووووووووووووووووووووووووول

💵🤑😂😂😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...